Aniston

Friends - en legende er slut

Så stopper serien "Friends" - ikke flere afsnit af den bedste serie nogensinde

Efter ti sæsoner stopper en af de meste sete serier verden over. Serien startede i 1992, hvor vi i første afsnit møder de seks venner og følger deres liv i medgang og modgang. Nu er det slut, og vi må nøjes med at gense de gamle afsnit.

Friends - en legende er slut
I 1992 starter en helt ny serie og ingen anede, at denne serie ville blive så stor, som den blev.

Serien handlede om seks venner, som tilbragte det meste af deres tid i en kaffebar. En underplatform, men siden hen en platform, som mange har prøvet at gøre efter. Dog er "Friends" den serie, der har fået mest succes.

Serien har ramt manges hjerter og mange af os har siddet klistret til skærmen, når afsnittene blev vist. Vi fulgte vennerne gennem en stor del af deres liv og det har sat sig fast i vore hjerter.

Vi husker alle da "Rachel" og "Ross" fandt sammen. Afsnittet "The one with the video" var virkelig et klassisk afsnit, og der var ikke et øje tørt, da "Rachel" endelig kysser "Ross" og deres forhold var officielt. 

Vi glemmer heller ikke da de gik fra hinanden igen. Sætningen: "We where on a break!" er en sætning, som er blevet brugt og citeret i mange afsnit derefter. Og endelig finder de sammen til sidst igen, efter de altså har fået "Emma" og efter de har været igennem så mange andre ting, sammen med de fire andre.

Vi oplevede, at "Monica" og "Chandler" fandt sammen, holdt det hemmeligt, blev afsløret, flyttede sammen og blev gift. Dobbeltafsnittet hvor "Chandler" frier til "Monica" pressede mange tårer frem, og der landede et smil på alle vores læber. Endelig!

Og "Joey" den kære. Selvom han har fået sin egen serie, vil vi stadig savne ham! Hans uvidenhed har gjort antræk til mange morsomheder og skabt så mange akavede situationer. Hans barnlige måde at præge serien på, er noget som ikke kunne undværes. Og sammen med den skingrende skøre "Pheobe" har de sat deres humoristiske præg på serien.

"Monica", "Ross", "Joey", "Chandler", "Rachel" og "Pheobe" er blevet til seks personer, som vi kender ud og ind. Vi har fulgt dem i tykt og i tyndt, vi har grædt med dem, grint med dem, men nu er det slut. Vennerne valgte at stoppe mens legen var god, og selvom det gør ondt, må vi jo acceptere denne beslutning, selvom vi vil savne dem.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce