Aniston

Fremtidens supermarked

Alt samlet i et

Indkøb 24 timer i døgnet, kreditkort, lån, pantsætning, motor-, rejse-, bolig-, kæledyrs- og livsforsikring såvel som rejsepenge og telefonabonnement - alt på et sted! Spar en masse på alt dette - det er fremtidens supermarked!
Fremtidens supermarked
Du kommer hjem fra byen, klokken er 04:00 du er sulten, men du ved, at der er lige med nul i køleskabet. Hvad gør du? Jo, du tager da i supermarkedet! Du smutter lige forbi og bruger lidt af din nat på de nødvendige indkøb, hvorefter du kan sove rusen ud, uden at skulle tænke på mælk, brød og aftensmad midt i dit tømmermands-helvede.

Du kan måske endda spare lidt ekstra på lækkerierne, da supermarkedet har en alt-hvad-der-næsten-er-for-gammelt-hylde, som du ved bliver fyldt op netop nu.

Der er næsten ingen andre kunder end dig, og du bliver derfor ikke overrendt af gamle damer, familier med skrigende unger og andet rakkerpak. Du har hele butikken for dig selv, og de ansatte har mere tid til dig end om dagen, hvor de skal guide stressede mødre og trætte familiefædre.

Drop studielånet
Når du har sovet rusen ud, og tømmermændene er forsvundet finder du ud af at du ikke har råd til resten af måneden. Du kom til at købe så mange drinks at din pung såvel som din bankkonto er tømt for enhver krone! Hvad gør du?

Jo, du ringer til supermarkedet eller sender en mail via dets hjemmeside, og så tikker der et lån på 75.000 kroner ind på din konto. Du skal kun betale 1500 kroner om måneden, og de første to måneder behøver du ikke at betale en eneste krone. Alt det tager, er 2 minutter af din tid, og så kan du overleve en tid endnu.
ANNONCE
Fremtidens supermarked
Herudover kan du spare på for eksempel valutakøb og kreditkort til supermarkedet. Du kan også pantsætte din lejlighed, hvis du skulle gå nedenom og hjem - eller bare nogle få møbler!

Og hvis du synes du bruger for mange penge på telefonregninger, så skal du bare have fat i supermarkedet og få et billigt abonnement, som stort set er gratis at bruge.

Forsikringer, du kan spare på
Har du heller ikke råd til de dyre forsikringer, så træder supermarkedet til. Din kat er måske ved at blive for gammel, og inden den får alt for mange sygdomme synes du lige, at du bliver nødt til at forsikre den. Måske kan du spare på dyrlægeregningen på den måde. Eller har du bil, så er supermarkedet mere end villig til at yde assistance med en billig bilforsikring - eller en motorstopsgaranti.

Du kan også få dig en rejseforsikring eller en boligforsikring, og alt sammen mens du sparer penge! Men bedst af alt: hvis du skulle gå hen at dø, kan du give dine nærmeste en erstatning, hvis altså du har tegnet en supermarkedets billig-livsforsikring!

Fremtiden findes i nutiden
ANNONCE
Fremtidens supermarked
Den slags supermarkeder er fremtiden i Danmark. Andre steder i verden er det nutid! For eksempel i England, hvor tre store kæder holder til: Tesco, Sainsburys eller Waitrose. De tilbyder den ene nye feature efter den anden, og man kan ordne det hele på nettet.

Jeg bruger Tesco, da der ligger en Tesco-forretning 5 minutter fra mit hjem, og selvom jeg ikke har afprøvet alle deres ekstra features ved jeg at man kan leve meget billigt ved at bruge Tesco - selv som et almindeligt supermarked uden en masse fancy features.

Og det er faktisk smart at man kan bruge den om natten - især når man kommer hjem fra arbejde fredag nat, lige har fået sin løn og man ved, at køleskabet er tomt, fordi sidste uges penge allerede var brugt op tirsdagen før.

Ud over de mange tilbud så som Tesco Talk, Tesco Loans og Tesco Savings har supermarkedet også sin egen benzin, og vil man virkelig spare på indkøbene, skal man sørge for at købe Tescos egne produkter, der spænder over alskens madvarer, tøj, hudplejeprodukter og teknik.
ANNONCE
Fremtidens supermarked
Del

Seneste nyt

Annonce