Aniston

Fremtidens drømme

Et blik ind i drømmenes verden...

Vi går alle sammen med vores egen lille fremtidsdrøm, både når det gælder os selv som personer, kærligheden, familielivet, karrieren og bopæl, men hvornår og hvordan finder man ud af, om man skal forfølge sine drømme?
Fremtidens drømme
Jeg er, i en alder af snart 24 år, travlt optaget af min skole, arbejde, hobbyer samt mange andre ting.

Jeg er født og opvokset i en lille nordsjællandsk by, og det er også her jeg har slået mig ned, investeret i lejlighed, taget lån, købt hund. Jeg i mange år har drømt om et lykkeligt liv i en lille by i Jylland, med hus, mand, børn og hund, ja så har jeg alligevel aldrig sådan rigtigt gjort noget for det eller sat mig ind i, hvad det ville indebære at pakke mine sydfrugter og flytte.

Men så ser jeg for et stykke tid siden en udsendelse i fjernsynet, hvor de viste nogle ting, huse og steder fra en lille idyllisk jysk by.

Man blev taget rundt i det smukke område, med små gamle brostensbelagte gader, smukke gavlhuse med udskårne og dekorerede døre, samt facader. Det hele blev lyst op af gamle gadelamper, som var det taget ud af et maleri, og et eller andet sted mindede det mig om de gamle Morten Korch film, som altid ender lykkeligt.

Jeg tog mig selv i at blive fuldstændig lammet, for alt det de viste var en del af det jeg har drømt om, så nu har jeg endelig fundet ud af, hvor mit drømmeliv findes.. Tønder!

Jeg drømmer om det tætte familie - og naboliv, i et gammelt hus i Uldgade, hvor det hele er i gammel Rokoko-stil, møbler med silkestof og forgyldt træ, borde med små cabriole ben, gammeldags støbejernsbadekar, romantisk forgyldt og dekoreret himmelseng, alt sammen som et slags tilbageblik i den romantiske fortid, hvor jeg ville kunne føle mig som en sand prinsesse.
ANNONCE
Fremtidens drømme
Jeg er åbenbart ikke den eneste, der går rundt med denne drøm, for flere og flere folk er begyndt at flytte ud på landet og til de små byer igen. Der er ikke længere den store flugt mod storbyen.

Om det skyldes de enorme huspriser, eller drømmen om det gamle eventyr liv, ja, det skal jeg så ikke kunne svare på.

Jeg ved godt, at jeg drømmer stort, og at chancerne for at netop denne drøm vil gå i opfyldelse, ikke er særlig stor... Men selvom man kun er i starten af 20'erne og ikke har mod på at jagte sine drømme p.t. ja så har man vel stadig lov til at drømme...

For som den kære Walt Disney så perfekt har sagt:

"Alle vores drømme kan gå i opfyldelse - hvis man har modet til at forfølge dem."


Jeg er sikker på at min drøm nok skal gå i opfyldelse engang, og hvis ikke, ja, så kan det jo være at virkeligheden viser sig at være langt bedre, end jeg nogensinde kunne drømme om.

Hvad er dine fremtidsdrømme?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce