Aniston

Fremtidens bedste design

... kan fjerne pletter på farten!

Fremtidens bedste design
Fremtidens design er kompakt og kan fjerne pletter på farten! 

Det må være konklusionen efter, at vinderen af Electrolux Design Lab forleden blev fundet blandt hele 1300 designkoncepter, hvoraf 25 gik videre, otte endte i finalen og ... ja ... én vandt!

Vinderen blev således "A Portable Spot Cleaner", men alle de otte finalister kan opleves i Illums Bolighus fra i dag og frem til den 25. september.

Et indblik i fremtiden
Det er tanken, at de otte spændende finalister inden for fremtidsmindede husholdningsprodukter skal gå verden rundt. Men Illums Bolighus har fået æren af at være det første sted, der kan udstille de otte koncepter.

Du kan altså blandt andet opleve en stepdansende støvsugning - mens du tilbereder mad via din smartphone og kaster rundt med din blender for at lave smoothies, hvis du kigger forbi i Illums Bolighus inden for den næste uges tid.

Og du kan dermed få et indblik i, hvordan dit hjem kommer til at være indrettet i en nær fremtid - måske. For hvem ved egentlig, hvad fremtiden bringer. En ting er sikkert: De otte finalister har været kreative, og det skal nok blive en oplevelse at besøge udstillingen.

ANNONCE
Fremtidens bedste design
Vind en fancy, fremtidssikret støvsuger
I anledningen af afslutningen på Electrolux' niende Design Lab, og at udstillingen introduceres i Illums Bolighus i dag, skyder vi samtidig en lækker konkurrence i gang.

Frem til den 5. oktober 2011 kan du således være med i lodtrækningen om en super fed Electrolux ErgoRapido støvsuger eller en af to Taschen designbøger.

Electrolux ErgoRapido er ledningsfri og virkelig cool. Og den vil helt sikkert gøre støvsugning til en leg - måske ... Men det vil i hvert fald være anderledes og futuristisk!

Få hjælp til svaret her!


Vinderne annonceres på Aniston.dk's Facebook-side!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce