Aniston

Fred's Federation

Et lille smugkig på efterårsløjerne.

Perfekt sweat til den lille #hashtaglover :) - Fred's Federation Perfekt sweat til den lille #hashtaglover :)
Selvom Lillemanden langt fra er i målgruppen for tøj til tweens, så kan jeg alligevel ikke dy mig for altid lige at smugkigge lidt på, hvad der sker på tweens-fronten, når jeg lægger vejen omkring CIFF Kids, som er modeugens børnetøjsmesse.

Denne gang kastede jeg bl.a. min kærlighed over den kommende kollektion fra Fred's Federation, som man vist godt kan kalde Fred's Worlds storebror.

Efterårs- og vinterkollektionen '14 fra Fred's Federation er nemlig ret enkel, pæn og brugbar men har stadig nogle detaljer, der fungerer som gode blikfang, men uden, at det er for pyntet eller "for meget".

Fred's Federation laver i øvrigt tøj til de 7 til 14-årige piger og drenge. Og det er ret sejt (hvis det da stadig er et ord, man må bruge, hvis man skal være ung med de unge?)

Lige som Fred's World er Fred's Federation naturligvis både miljøvenligt produceret og økologisk.


Se evt. mere om Fred's Federation på deres hjemmeside.
ANNONCE
Enkel, men mega pæn sweat fra Fred's Federations AW14-kollektion. - Fred's Federation Enkel, men mega pæn sweat fra Fred's Federations AW14-kollektion.
Fred, som er frøen, vi også kender fra Fred's World, er naturligvis med på de enkelte styles fra Fred's Federation. - Fred's Federation Fred, som er frøen, vi også kender fra Fred's World, er naturligvis med på de enkelte styles fra Fred's Federation.
Fred's Federation er ikke bange for statements og for at vise, at de har en holdning til miljøet. Sådan! - Fred's Federation Fred's Federation er ikke bange for statements og for at vise, at de har en holdning til miljøet. Sådan!
En rigtig økohelt med stor krave, der er perfekt at putte sig i, når det igen bliver efterår. - Fred's Federation En rigtig økohelt med stor krave, der er perfekt at putte sig i, når det igen bliver efterår.
Lidt engel og lidt glimmertøs. - Fred's Federation Lidt engel og lidt glimmertøs.
Del

Seneste nyt

Annonce