Aniston

Fredrik Ljungberg

Den svenske kaptajn

Det kan altså godt være, vi hader vores svenske naboer, især hvis vi bor tæt på sprutruten ved Helsingør, eller der lige er en fodboldkamp imellem os. Men nu er vi jo ikke med til dette EM, og så er svenskerne lige pludselig gået hen og blevet dem, vi hepper på. Og da især når de har så lækker en kaptajn som...

Fredrik Ljungberg
ANNONCE
Fredrik Ljungberg
Den 30-årige kaptajn, som spiller midtbane, er født den 16. april 1977 i Vittsjo, Sverige. Han startede sin karriere i 1994 ved at spille for sin lokale klub Halmstads BK. Kun et år efter blev de svenske mestre. To år efter i 1996 kommer han på det svenske ungdomslandshold.

I 1998 rykker han op på landsholdet og bliver samtidig solgt for 4,8 millioner euro til den engelske klub Arsenal. Det skulle vise sig at være et godt køb for klubben, og kun fire minutter og 42 sekunder inde i den første kamp scorer han da også allerede det første mål.

1998 er i det hele taget et godt år for den svenske Frederik. Han bliver valgt som årets midtbanespiller i Sverige, får People's choice reward og får fjerdepladsen som årets mest sexede mand af svenske ELLE.

I 2002 får prisen som den bedst klædte svensker, samt prisen som årets svenske fodboldspiller. Dette gentager han i 2006.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce