Aniston

Frederik er cool!

Kronprins Frederik på Top 20 over cool kendte

Kronprins Frederik har formået, hvad ingen andre i det danske kongehus har, nemlig at opnå en sådan popularitet hos befolkningen, at han indtager en plads på Top 20-listen over cool kendte.
Frederik er cool!
I de sidste par år har vi set mere og mere til vores kære Kronprins Frederik. Især hans vielse med Kronprinsesse Mary tiltrak stor medieinteresse, og derigennem har danskerne fået et mere og mere nuanceret indtryk af Kronprinsens personlighed. Dette indblik har resulteret i stor succes, idet Frederik på nuværende tidspunkt er mere populær end nogensinde før.

Ja faktisk er han blevet så populær, at han er strøget ind på Top 20 over de mest cool kendte. På listen indtager han en flot femtende plads, og ses i selskab med blandt andet Brad Pitt, Johnny Depp, Cameron Diaz og Robbie Williams. Det må siges at være noget af en præstation at befinde sig i selskab med så kendte navne fra Hollywood, og endda overgå stjerner som Justin Timberlake og Beyoncé Knowles.

Udarbejdelsen af Top 20-listen er foretaget af Research International. Om grunden til Frederiks høje placering udtaler Research International"s administrerende direktør Simon Svegaard: "Cool personer og varemærker har tre egenskaber tilfælles: De er nyskabende, tidløse og autentiske.

Kniber det med at være nyskabende, bliver man opfattet som uinteressant. Mangler det tidløse, ender man ofte som døgnflue. Er man ikke autentisk og ærlig omkring sin person, bliver man opfattet som svær at blive klog på og usympatisk. Med sin afslappede holdning til royal etikette og maskuline selvsikkerhed scorer Kronprins Frederik højt på alle tre punkter".

Netop det afslappede og det ærlige hos Kronprinsen er gået lige i hjerterne på den danske befolkning. Vi husker vel alle, da Frederik stod med tårer i øjnene i kirken, ventende på hans kommende brud. Det var en side vi aldrig før har set hos en kongelig, og det indgød stor respekt og sympati. Men samtidig har vi at gøre med en mand, som har gennemført en af Danmarks hårdeste militære uddannelser og krydset Grønland med hundeslæde, hvilket absolut ikke er noget alle og enhver kan klare. Så på den måde repræsenterer han både de bløde værdier og de mere maskuline værdier. Og hvad endnu bedre er, han er ikke bange for at vise begge sider frem for befolkningen. Således har vi i mange tv-programmer fulgt ham igennem fysisk hårde strabadser og følelsesladede øjeblikke.

En stor modsætning til Frederiks succes er hans egen bror, Prins Joachim. Han er ofte blevet betragtet som arrogant og utilnærmelig, hvilket har gjort ham lidet vellidt blandt danskerne. Især hans brud med prinsesse Alexandra har skabt stor mistillid blandt befolkningen. Og katastroferne syntes at hagle ned omkring den stakkels prins, den sidste værende hans overtrædelser af fartloven i en tid, hvor debatten om bilulykker kører højt. Således befinder Joachim sig slet ikke på listen over cool kendte.
ANNONCE
Frederik er cool!
Top 20 over cool kendte

1. Viggo Mortensen

2. Anders Matthesen

3. Robbie Williams

4. Casper Christensen

5. David Beckham

6. Eminem

7. Iben Hjejle

8. Cameron Diaz

9. Anders W. Berthelsen

10. Mads Mikkelsen

11. Sean Connery

12. Brad Pitt

13. Johnny Depp

14. Lars Hjortshøj

15. Kronsprins Frederik

16. Justin Timberlake

17. Beyoncé Knowles

18. Bruce Willis

19. 50 cent

20. Helena Christensen

I lang tid er vores Kronprins blevet kaldt "en prins af tiden", og intet kunne være mere rammende. Frederik har formået hvad ingen andre i kongehuset har kunnet, nemlig at bryde med den kolde facade, der som regel præger de kongelige, og i stedet blevet en kronprins af folket.

Hvad er din holdning, syntes du Kronprinsen hører hjemme på Top 20-listen over cool kendte?
ANNONCE
Del

Seneste nyt