Aniston

Freddie Ljungberg

En rigtig fodbold-godte

Fredrik Ljungberg er svensker, fodboldstjerne, model og forfærdelig lækker. Hvem har ikke savlet over en Calvin Klein undertøjs-reklame med den lækre "superstar"? Her er vores alle sammens Freddie-hunk.

Freddies fodboldkarriere
Freddie Ljungberg
Allerede som 5-årig fik Freddie interesse for boldspil. Han startede i Halmstad Bollklubb i Sverige, og indtil 1989 havde han beskæftiget sig med både håndbold, ishockey og fodbold.

Han valgte dog at satse på fodbolden, og 5 år senere debuterede han for Halmstad i Allsvenskan, den svenske pendant til den danske SAS-liga, mod AIK.

I 1996 fik han sin debut på U21-holdet, og i 1998 fik han sit virkelige gennembrud, da han havde sin debut på det svenske landshold mod USA. Det var også samme år, at han scorede sit første mål for landsholdet - endda mod Danmark!

Og i september samme år blev han købt af Arsenal for 40 millioner svenske kroner. Dette skete på højst usædvanlig vis, da Arsenals manager, Arsène Wenger, sagde god for købet uden at have set Freddie spille, andet end på fjernsynet.

Men det viste sig at være et godt køb, for allerede under Freddies debutkamp på holdet, sikrede han Arsenal et mål mod ærkerivalen, Manchester United.

Calvin Klein model

I 2003 sikrede han sig en kontrakt med Calvin Klein, hvor han siden da har poseret, kun iført underbukser, og det er gennem disse reklamer, folk har fået øjnene op for ham.

Det er hans muskuløse krop, det karseklippede hår, den, for en svensker, meget mørke teint og hans tatoveringer, der giver ham den råhed, som sammen med hans tryllebindende, blå øjne sætter alverdens pigehjerter i brand.

Og muligvis kom det som et chok, hvor mange fans han egentlig har, da han på et tidspunkt ankom til den spanske forretning, El Corte Ingles, i Barcelona, hvor han skulle skrive autografer. For her ventede tusindvis af skrigende fans, der alle ville have et glimt af fodboldstjernen.

Men faktisk var han meget i tvivl, inden han sagde ja til at lægge krop til reklamerne.

"Jeg tænkte længe over det, inden jeg besluttede mig for at gøre det. Jeg havde før stået model, men altid med tøj på. Jeg aldrig så meget som afslørede en arm. Men billederne er meget kunstneriske, så det er okay."

Andre kendte, der har medvirket i Calvin Klein's undertøjs-reklamer er Travis Fimmel, Mark Wahlberg, Hilary Swank og Kate Moss.

Freddie fakta

  • Fredrik hedder Karl til fornavn


  • Født 16. april 1977


  • Han er single


  • Han har to biler: BMW 5.28 og BMW Z3


  • Han har en lejlighed i Halmstad, Sverige


  • Og en i Hampstead, London


  • På fodboldbanen spiller Fredrik venstre eller center midtbane
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce