Aniston

Fransk IT-Girl

Julia Restoin-Roitfeld - Fransk IT-Girl på vej frem i modeverdenen

Lær den nye IT-Girl, Julia Restoin-Rotfield at kende. Stilikonet Kate Moss er kendt for sin lækre stil, som altid bærer præg af et rocket touch, men denne IT-mærkat er hun ikke længere ene om at besidde. Hun har fået kamp om IT-Girl kronen.
Fransk IT-Girl
Konkurrenten er fransk, som til og med har en Fransk Vogue Chefredaktør (læs: Carine Rotfield) som mor. Så Kate Moss har fået alvorlig konkurrence. Den franske skønhed er Julia Restoin-Roitfeld. I har måske stiftet bekendtskab med hende i
Men den unge dame kan også selv. Julia Restoin-Roitfeld blev i Maj 2006 færdiguddannet fra Parsons School Of Design i New York. Senere samme år, i november, valgte Tom Ford at bruge hende som ansigt for sin duft "Black Orchid".
 
Julia Restoin-Roitfelds stil er altid gennemført. Hendes karakteristiske ravnsorte hår, funklende øjne, sunde hud og markerede øjne sætter prikken over i'et på hendes glamourøse RockChick look. 

Uanset om Julia Restoin-Roitfeld er iført kjole eller jeans, så fremstår hun og hendes look altid glamourøst, med et utroligt cool og underspillet udtryk. Hvilket er med til, at gøre hende til noget særligt i modeverden, noget så særligt, at hun er i samme kaliber som selveste Kate Moss. Så, Kate Moss har fået sig en konkurrent, når det gælder om at bære modeverdens RockChick IT-Girl titel. 
 
Se billeder af Julia Restoin-Rotfield på dette link
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce