Aniston

Frankly et juice crush

Koldpresset sundhedsboost.

Frankly et juice crush

Forleden faldt valget, sådan helt tilfældigt, på en Frankly Juice, og siden har jeg da (næsten) ikke kunnet tænke på andet! Juicen var en smagseksplosion af dimensioner, og den havde lige det der lille touch, som gør, at den ikke bare er en juice eller smoothie.

Frankly Juice er da også en koldpresset juice, hvilket i sig selv er anderledes end meget af det, man ellers får serveret. 

Ulempen ved en koldpresset juice er, at den kun kan opbevares på køl og det i en tre døgns tid. Så den har en ret kort holdbarhed. Til gengæld er størstedelen af næringsstofferne bevaret, fordi det er et mere rent produkt.

Varianten med romaine, persille, spinat, agurk, æble, selleri og citron er guddommelig! Lidt sur, lidt sød, lidt selleri-ish. Og ja, jeg har faktisk ikke smagt andre varianter, da Frankly Juice tilsyneladende ikke kan købes i butikkerne men i stedet leverer firmaordninger. Men den kan i hvert fald varmt anbefales, hvis du lige skulle snuble over en Frankly derude. Jeg har dog kunnet researche mig frem til, at der i alt er syv forskellige juicer og fem shots i Frankly Juices serie.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce