Aniston

Franck Provost

Den franske stjernefrisør har lanceret en ny serie af hårprodukter. Aniston.dk har afprøvet sagerne.

Stjernefrisøren Franck Provost har netop sendt en ny serie af hårprodukter på gaden, som du finder i dit lokale supermarked.

Franck Provost
Hvorfor skal gode hårprodukter altid koste en bondegård?

Det skal de nødvendigvis heller ikke længere... For selvom frisørerne i lang tid har haft patent på at sælge den gode shampoo, balsam og hårkur, så kan man nu få nogle af de gode mærker i supermarkedet og til supermarkedspriser.

En af dem, der har lanceret et frisørprodukt, som alle hår råd til, er franske Franck Provost, som er lidt af et stjernefrisør.

Franck Provost er super kendt i sit hjemland, Frankrig, og ejer en af verdens største frisørkæder med intet mindre end 600 saloner i 26 lande. Og for bare et par uger siden landede hans helt nye produktserie på hylderne i de danske supermarkeder.

Pleje til ethvert hår
De nye hårprodukter er lavet i samarbejde med L'Oréal og er baseret på professionelle formler og de bedste ingredienser. Så selvom de er billige, så er der ikke sparet på noget.

Hårplejeserien indeholder produkter til mere eller mindre alle slags hår, så der er mulighed for at købe lige det produkt, der passer bedst til dig:

- Expert Colour til farvet hår og hår med striber
- Expert Shine til normalt hår
- Expert Repair til skadet hår
- Expert nutrition til tørt hår

Alle produkterne kommer i store størrelser af henholdsvis 750 ml shampoo og balsam og 400 ml hårkur.
ANNONCE
Franck Provost
Nem vej til sundere hår
Jeg har testet et par af de nye produkter fra Franck Provost - nemlig Expert Shine shampoo og Expert Repair hårkur, og jeg er foreløbigt begejstret.

Det første indtryk er, at produkterne er lækre. Emballagerne er fine og ser "dyre" ud, og produkterne dufter dejligt.

Shampooen skummer tilpas og ikke helt så meget, som en billig shampoo ofte gør, og den vasker nemt rent.

Efter blot en enkelt vask kan man allerede fornemme, at håret får mere liv, og ved brug af kuren efterfølgende bliver håret også dejlig blødt.

Mit hår er blevet nemmere at sætte, og det føles sundere efter mødet med Franck Provost.

Så de nye produkter fra Franck Provost får de allerbedste anbefalinger med på vejen herfra. Og i følge L'Oréal har produkterne da også solgt over al forventning i de første par uger efter lanceringen.

Franck Provost Professionel shampoo (750 ml), balsam (750 ml) og hårkur (400 ml) er netop landet i butikkerne til vejl. udsalgspris på 74,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt