Aniston

Fotoalbums

Skal de opdateres?

Fotoalbums findes i alle størrelser, tykkelser og farver. De kan fås som den normale klassiske, som det elektroniske album, og som online albummet. Kort sagt, der er et album der passer til enhver smag.
Fotoalbums
Jeg elsker mine fotoalbums, men selvom det er rart at kunne finde albummet frem og bladre gennem billeder og minder der er foreviget. Så er spørgsmålet... Skal man opdatere sine albums? Hvis ja, hvor tit?

Jeg har 11 forskellige albums, og de indeholder en god blanding af feriebilleder, familiebilleder, venne billeder, drukbilleder, kæledyrsbilleder og billeder af ekskærester. Udover det har jeg så et tons af pinlige og klamme billeder, som mest af alt, nok burde være brændt, dog får de mig altid til at skrige af grin. Så noget godt kommer der ud af dem.

For eksempel har jeg et billede der blev taget da jeg gik i folkeskole. Vi var på skoletur til Holland hvor vi boede en uge på en flodbåd og det var en virkelig fed oplevelse. Der blev smagt på specielle kager, kysset, flirtet og ja så blev red light district besøgt. For vi måtte jo lige se hvad det var for noget.. Men vi blev dog jagtet bort af en kæmpe stor neger med guldkæde om halsen. Skræmmende men sjovt. Da vi kom tilbage på flodbåden var der åbenbart en der havde fået det dårligt af en af de specielle kager. Så da vi andre kom nedenunder hvor kahytterne var, stank der så forfærdeligt af lort! Ja lort!

Vi fandt frem til hvor stanken kom fra, nemlig toilettet hvor en havde lagt den største lort jeg nogensinde har set. Den var næsten af umenneskelig størrelse! Så selvom vi både var flade af grin og ved at brække os, fandt vi vores kamera frem og foreviget den gigantiske lort, som fik navnet 'Flodbåds maskotten'. De fleste vil sige og tænke at det da er klamt at have billeder af en lort, og ja det indrømmer jeg gerne at det er.
Men alligevel så griner jeg altid når jeg ser det billede.

Jeg har også et billede af en dildo og et par supermandsboxershorts med pis på. Historien kommer fra da jeg var på studietur i Prag med handelsskolen. Vi var knapt nok nået til vores hotel, før vi stod i et supermarkedet med en indkøbsvogn der var fyldt op til randen med sprutflasker, vi var jo i Prag og der skulle drikkes for vildt.
Efter vi havde drukket os godt i hegnet skulle vi selvfølgelig ned i byen på et diskotek. Men da der var alt for proppet med mennesker, valgte vi at tage et andet sted hen og vi fandt frem til et lille lokalt sted i to etager.

Om det var på grund af sprutten eller om det var fordi vi var en flok blanke dumme danske handelsskole elever det ved jeg ikke, men vi fattede ikke helt hvad det var for et sted vi var kommet til før efter 1 times tid. Ovenpå stod der en flok kvinder og så var der en lille scene med en stripperstang. Nedenunder var der fyldt med mænd, og også en scene med en stripperstang.
Da der kun var en dreng med i vores lille flok, satte vi os selvfølgelig ved et bord nedenunder. 5 piger og 1 dreng. Jeps nu skulle der festes og sprutten blev da også bestilt. Vi lagde da godt mærke til at mændene gloede lidt underligt på os, men gad ikke tænke dybere over det. Pludselig kom der noget godt musik og op på scenen styrtede hele vores lille flok. Først blev der danset ganske uskyldigt, men pludselig tog fanden ved os og så blev stripperstangen taget i brug. Og så begyndte de mærkelige mænd at klappe af os. En af mændene (faktisk en total lækker en) tog fat i mig og 2 af mine veninder og spurgte om vi ville give ham et privatshow.. Øh what?

Vores blanke fordrukne hjerner opfattede først der hvad det var for et sted vi var på, en stripjoint. Så vi fik hurtigt pakket vores ting sammen og så havde vi benene på nakken. Fyren som var med os kom til at råbe nogle skældsord til dørmanden og pludselig var der et par pænt vrede tjekkere efter os. Vi endte i en mærkelig og meget skræmmende park, gemt i en busk. Hvor vi fandt en klam dildo. Hvorfor og hvordan dildoen endte med at komme med os hjem på hotellet det har jeg stadig ikke fattet, men da vi kom hjem til hotellet så vi at fyren fra vores flok, havde pisset i sine bukser fordi han havde været så bange. Så de urinfyldte boxershorts skulle selvfølgelig foreviges sammen med dildoen.

Det er nok ikke alle der vil finde disse billeder og historier særlig sjove, men det var sjovt og mindeværdigt for mig, og derfor har jeg ikke kunne nænne at smide billederne ud. Faktisk har jeg aldrig rigtig tænkt tanken.

Men nu sidder jeg alligevel og tænker på de folk der er gift eller lignende, de har nok ikke billeder liggende i kælderen af gamle ekskærester og drukbilleder.. eller har de?
Så skal ens fotoalbums opdateres hver gang man får en ny kæreste ? Eller hvor tit skal de egentlig opdateres?

Har du nogen pinlige eller klamme billeder i dit album, og hvad er historien bag?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce