Aniston

Forventninger

Til min sommerferie

Hvert år har jeg mange forventninger til min sommerferie. De begynder allerede at tage form, inden eksamenerne er afsluttet, og faktisk har min liste allerede taget form i løbet af april. Nu vil jeg dele min liste med jer, i håb om, at I måske kan genkende noget fra jeres egne forventninger.
ANNONCE
Forventninger
  • At vejret er rigtig godt, og solen ikke skolder mig overhovedet. (Hvad der sandsynligvis vil ske: enten regner det, eller også bliver jeg skoldet overalt og må ligge i sengen en uge med mine 3. gradsforbrændinger.)


  • At jeg skal bage vellykkede snobrød og riste store skumfiduser over bålet Sankt Hans aften. (Hvad der sandsynligvis vil ske: Brødene bliver brændte, og skumfiduserne får samme skæbne.) 


  •  At der bliver opfundet slankeis der smager af rigtig is. (Hvad der sandsynligvis vil ske: Jeg tager fem kilo på på grund af for mange magnum-is.)


  • At jeg på et splitsekund får store bryster og en lille, fast numse, så jeg kan blære mig på stranden. (Hvad der sandsynligvis vil ske: Det omvendte, små bryster, og generelt bare en stor numse.) 


  • At jeg scorer en overlækker, langhåret hippie til Roskildefestivalen. (Hvad der sandsynligvis vil ske: Han er svensker, fritidsnudist og har ikke været i bad en uge.)

  • At jeg vinder en million på det ugentlige skrabelod, og jeg kan flytte til Bahamas. (Hvad der sandsynligvis vil ske: Jeg vinder en 50'er som jeg fyrer af på en Big Mac og en pose pommes frites.)

  • At fly- og togtraffikken fungerer hele sommeren, uden forsinkelser og aflysninger. (Hvad der sandsynligvis vil ske: Al trafik går i stå i flere dage. og folk panikker, fordi en eller anden tumpe har glemt sin bagage i lufthavnen, og hjemmeværnet, der skal fjerne den, er på ferie.)

  • At jeg kan forvente det værste, men at alt alligevel går godt i sidste ende med hensyn til ferier, badevægten og vejret. (Hvad der sandsynligvis vil ske: Lige præcis hvad jeg forventede. Heldigvis.)

    Hvad er dine forventninger til sommerferien?
ANNONCE
Del

Seneste nyt