Aniston

Forunderlige historier

Hvad ved tyskere om sex, og hvordan redder man en dværg?

Forunderlige historier
Engang imellem når man kigger avisen igennem, kan man godt få sig lidt af et chok eller i hvert fald en god griner, for nogle af de historier, der bringes, er simpelthen ikke til at forstå.

Personligt læser jeg ikke meget netaviser, men når det engang imellem sker, finder man virkelig de mest utrolige historier.

Hvem har nogensinde sagt, at aviser skal være kedelige?

Forleden var der en historie om et tysk ægtepar, der havde været gift længe, men ikke forstod, hvorfor de ikke havde fået nogen børn endnu...

Det viste sig så, at ægteparret troede, at børn bare var noget man fik. De havde aldrig hørt, at der lige skal minimum 5 minutters "hårdt" arbejde til, før man kan blive gravid!

Så selvom du går og tror, at sex er udbredt over hele verden, er der åbenbart stadig nogle steder, hvor denne akt stadig er ukendt.

Fornyelig blev jeg dog endnu engang forundret over en spøjs artikel.

Denne gang handlede det om en dværg, der havde fået lidt for meget at drikke og var hoppet i Svendborg havn. Det var noget af en kold fornøjelse, og en soldat måtte ham til undsætning.

Denne undsætning var dog lidt ud over det sædvanlige, soldaten kunne ikke helt finde dværgen Pludselig følte han en overordentlig smerte i sin ene store tå; han hev benet til sig og så, at det var dværgen, der havde gnavet sig fast!?!

Og så engang imellem er der nogle virkelige freaky historier! Politiet i Århus fik et telefon opkald fra en kvinde, der havde brug for hjælp med det samme. En mand var i gang med at voldtage hendes hest!?!

Da politiet ankom til gerningsstedet, var manden imidlertid stukket af. Heldigvis havde hesten kun fået en lille skræmme.

Hvis I ovre i Jylland skulle støde på, hvad der beskrives som en ca. 60 årig vildmand med langt gråt skæg og hår, så hold lige lidt øje med, at han ikke springer på nogle af jeres firbenede venner.

Jeg kunne ikke helt læse disse artikler igennem, uden at have et gevaldigt smil på læben - og kan kun opfordre jer til at læse historierne.

Tag ikke mit ord for det, læs de bizarre artikler her:

Ingen børn uden sex

Dværg i havsnød reddet af storetå

Vildmand voldtog hest

Der sker mere mellem himmel og jord, der ikke er helt til at forstå, og som regel kan der heldigvis læses om disse hændelser i
God fornøjelse med jagten.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce