Aniston

Fornemmelsen af flere vipper

bareMinerals Flawless Defintion Volumizing Mascara giver volumen og fornemmelsen af flere øjenvipper.

Normalt er jeg til mascaraer, som samler vipperne lidt og forlænger dem. Det giver et lidt tungere look, og det er grundlæggende det, jeg er blevet vant til, og derfor har jeg dyrket det i al den tid, jeg husker. Ja, forandring er jo en grim ting ...

Forleden løb jeg dog tør for en af de absolut bedste mascaraer, jeg længe er stødt på, L'Oréal False Lash Wings, og jeg måtte ty til en ny af slagsen.

Jeg var samtidig så heldig at få en ny mascara i en af de fine goodiebags, der blev uddelt under modeugen. Denne var fra et mærke, jeg ellers ikke tidligere har gjort i, nemlig bareMinerals, men nu havde jeg en glimrende undskyldning for at prøve det af.
ANNONCE
Lille ekstra bonus er, at bareMinerals mascaraen er virkeligt fint pakket ind! - Fornemmelsen af flere vipper Lille ekstra bonus er, at bareMinerals mascaraen er virkeligt fint pakket ind!
En åbenlys fordel ved bareMinerals Flawless Definition Volumizing mascara er, at den er parabenefri.

Det er ikke et must for mig, men det er altid en fordel, at produkter er så rene og fri for snask, som muligt.

Herudover har den en ret stor børste med mange hår. Det skulle jeg lige vænne mig til, fordi jeg er blevet vant til børster med korte, gummidutter, der fordeler mascaraen.

Til at starte med fik det halve øjenlåg da også mascara på, fordi jeg havde svært ved at styre børsten, og fordi jeg jo syntes, at den skulle putte mere mascara på vipperne, end den gjorde. 

Men nu har jeg lært at styre børsten, og resultatet er ret vildt.

Hvis blot man bruger 2-3 lag mascara på vipperne, så får man pludseligt fornemmelsen af at have flere vipper! Samtidig giver flere lag mascara også godt med farve og en smule samling på vipperne.

bareMinerals Flawless Definition Volumizing mascara giver således både volumen og bredde på vipperne.

Når man har lært at styre børsten, kan man faktisk også fange de små øjenvipper i siden af øjet og under øjet, hvilket, jeg synes, kan være svært at gøre med en mascara med gummibørster.


bareMinerals Flawless Definition Volumizing mascara forhandles bl.a. her til 279 kr.
ANNONCE
Mascaraen fra bareMinerals er sådan lidt lækker hele vejen igennem. - Fornemmelsen af flere vipper Mascaraen fra bareMinerals er sådan lidt lækker hele vejen igennem.
Mange børster - fornemmelsen af flere vipper. - Fornemmelsen af flere vipper Mange børster - fornemmelsen af flere vipper.
Del

Seneste nyt

ANNONCE