Aniston

Forkæl din mand med skjorter på abonnement!

Er du en stilbevidst kvinde der ønsker at se din mand velklædt og modebevidst?

Er du en af dem  hvis kæreste til tider har for travlt til at få strøget sine skjorter? Og har du selv fuld gang i karrieren?

Der er sikkert ingen der kender det som din fyr, mange timer på kontoret giver ikke meget fritid til shopping, og når han endelig kommer afsted irriterer lange køer og udvalget blandt butikkernes farver og
ANNONCE
Forkæl din mand med skjorter på abonnement!
modeller. Han vil egentlig bare være moderigtig og på samme tid få noget kvalitet til billige penge.

Det problem har MailMeShirts.com taget højde for. Ved blot et klik med pegefingeren, kan du købe skjorter af højeste kvalitet og få dem leveret gratis lige til hoveddøren.   Og du behøver faktisk kun gøre det én gang, for hvis du tegner abonnement, kommer der helt automatisk en ny skjorte med posten, så ofte du ønsker. Du kan selvfølgelig altid fravælge en skjorte eller vælge en anden model fra gang til gang.      

 Skjorterne er af det dansk designede mærke "Scandinavian Prestige". Designet udspringer af den klassiske forretningsskjorte men er tilpasset den yngre, modebeviste mand.   

Pasformen er klassisk og ikke slim fit, dog er ærmerne gjort lidt smallere. Skjorterne passer til både jakkesæt og jeans og de er tilpas korte til at kunne bæres uden på jeans.

På www.MailMeShirts.com er alle fordyrende mellemled fjernet. Din ordre lander direkte hos producenten, og dine indkøb bliver sendt direkte til din adresse, uanset hvor i verden du bor. Nemmere og billigere bliver det ikke at købe skjorter af høj kvalitet.

www.mailmeshirts.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE