Aniston

Forkæl Dig Selv

Proffesionel luksus

Dette er ikke en artikel om nye, revolutionerende hudplejeprodukter, eller verdens-
situationsændrende resultater om kvindeligheden fra højt respekterede institutter, men derimod en lille artikelserie om, at vi skal huske at forkæle os selv.
Forkæl Dig Selv
Findes der noget mere lækkert end lidt forkælelse? Og findes der nogen bedre måde at forkæle sig selv på, end ved at lade andre gøre det?

Frisøren
Proffessionel selvforkælelse kræver faktisk ikke meget mere end en telefonopringning for at booke tid, og så selvfølgelig en slat penge. Men så er det ellers også bare med at komme i gang.

En tur til frisøren for eksempel er virkelig noget, der kan få selvtillids- og selværsbarometeret til at rykke opad. Man føler sig som et nyt, og bedre menneske, der er parat til at erobre hele verden, når man går derfra med nyt, lækkert hår.  

Ansigtsbehandling
Det er måske ikke det mest livsnødvendige, men hvor er der bare lækkert, at ligge der, og lade en anden rense ens hud og smøre den ind i olier og cremer. Makeup-skoler rundt om i landet tilbyder ansigtsbehandlinger til 100-200 kr. Så der skulle vel nok lige være råd til en halv times ansigtsnydelse.

Du kan eventuelt suplere med manicure og pedicure. For de kan nu engang lave det meget bedre end en selv derhjemme, og så er det super lækkert og overskudsagtigt bare at kunne læne sig tilbage og blive lækker.

Massage
Massage er jo bare ren nydelse, samtidig med, at man får løsnet op for gamle spændinger og dårligt humør. Massage er også den eneste proffessionelle selvforkælelse, jeg vil mene, man med succes kan lave derhjemme. En lækker massageaften med kæresten, kræver en smule forberedelse, massageolie, stearinlys og gerne lidt frisk frugt og champagne, men så er der også lagt op til en romantisk aften med både massage og sweet loving.

Den helt store forkælelsestur
Men snakker vi ægte luksus-forkælelse, snakker vi spa- og kurophold. Og det er jo perfekt at invitere kæresten med på en weekends ren nydelse.

Der er også kommet mere fokus på velvære, og flere og flere steder tilbyder kurophold, så det skulle ikke være så svært at finde et. Turistforeningen www.visitdenmark.dk har certificeret en række hoteller og kurbade, så søg efter Wellnessmærkede centre på deres hjemmeside.

Skallerup Klit Feriecenter tilbyder luksus og aflsapning i romersk stil, i deres store, nye romerske bad, Romulus. Iført toga kan man forkæle sig selv med dampbade, varme og kolde bade, massage og skønhedsbehandlng. Her hersker ro og tidløshed, og børn er forbudt adgang.

Hos Ni'mat i København tilbyder de velværs-brunch, kærestemiddage og mulighed for afholdning af møder. Her fås aromaterapier og massage i den hyggelige atmosfære.

Og husk nu, tøser. Selvforkælelse er en menneskeret, så benyt jer af den, og vær ekstra gode ved jer selv en gang imellem. Det fortjener I!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce