Aniston

Forkæl Dig Selv

Materiel forkælelse er også forkælelse

Dette er ikke en artikel om nye, revolutionerende hudplejeprodukter, eller verdens-
situationsændrende resultater om kvindeligheden fra højt respekterede institutter, men derimod en lille artikelserie om, at vi skal huske at forkæle os selv.
Forkæl Dig Selv
Det er jo videnskabeligt bevist, at vi kvinder har et shopping-gen. Og det gen skal helst stimu-leres, ellers bliver vi rastløse og tvære. Og det kan hverken vi selv eller verden være tjent med.

Så tøser, vær lidt gode ved jer selv, og tag en ordentlig shoppingtur med veninden.

Økonomien
Nu skal jeg selvfølgelig heller ikke opfordre jer til at gå totalt amok. Det er måske meget fedt at have den komplette Louis Vutton-kollektion for i år, men det er bare lidt som om, det ødelægger glæden en smule, at man så samtidig står i bundløs gæld resten af livet.

Så shop amok, men gør det fornuftigt.
For det er ingen skam at bruge lidt ekstra penge på sig selv en måned og så spare den næste.

Livsnødvendigheden
Når I nu tager den helt store shoppingtur, så lad for Guds skyld den dårlige samvittighed og den kedelige fornuft blive hjemme. De behøver ikke med hver gang.

Selvforkælelse handler jo netop om at bruge lidt ekstra penge på luksus og uopnåeligt dyre sko, der fremkalder beundrende og en smule mis-undelige blikke.

Og det er så noget, som fyre aldrig kommer til at forstå. Syv par sko er bare ikke nok. Her snakker vi også om simpel overlevelse i form af nye sko mindst hver gang sæsonen skifter.

Shop amok
Når vi så lige har fået disse småformaninger og forsøg på fornuft på plads, er der kun en ting at sige: You go, girl.

Materiel forkælelse er så sandelig en forkælelse, vi bør unde os selv noget mere. Det er en dårlig kliché, at man er overfladisk, bare fordi man er vild med at shoppe og elsker sine nye 2000-kroners jeans.
Så det er bare med at komme ud i butikkerne og gå lidt amok en gang imellem.

Café
Og så er der jo ikke noget mere lækkert, end at smide sig på en café, sprede alle sine poser omkring sig, og bestille lidt mad, der bare bliver serveret af den frække tjener. Så findes der en mere naturlig afslutning på en vellykket shoppingtur, end at puste ud på caféen, mens man sladrer med veninden og nyder, at adrenalinsuset langsomt siver ned og mætter shopping-genet.

Shopping slutter ikke, når butikkerne lukker
Men glæden ved shoppingturen stopper jo ikke, bare fordi butikkerne nu er lukket, og man er kommet hjem igen.

Næ, nu skal man nemlig pakke alle sine ting ud, og det er jo næsten som at få gaver. Der er ikke noget bedre end at komme hjem, mæt af shopping og lækker cafémad, og sprede alle sine poser ud på sengen og begynder at pakke herlighederne ud.

Så ikke nok med, at du har fået en dejlig dag sammen med veninden, du har også fået en masse super lækre, nye ting, som bare venter på, at du skal bruge dem og se "super lex" ud i dem.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE