Aniston

Forkæl Dig Selv

Slap af

Dette er ikke en artikel om nye, revolutionerende hudplejeprodukter, eller verdens-
situationsændrende resultater om kvindeligheden fra højt respekterede institutter, men derimod en lille artikelserie om, at vi skal huske at forkæle os selv.

Forkæl Dig Selv
Vi kender det allesammen. Vi er stressede, synes ikke vi slår til i hverdagen og håret vil bare ikke sidde nogenlunde så det er til at holde ud. Det er helt sikkert på tide med lidt selvforkælelse.

Sådanne tidspunkter oplever vi allesammen. Man føler ikke tiden slår til, for man skal både nå sit arbejde, de daglige gøremål som indkøb, opvask og støvsugning, og samtidig er der folk omkring en, venner, familie og kæreste, der bare står og kræver en, og ikke kan forstå, man ikke har tiden.

Selv har de oceaner af tid, men hvor får de det fra?

Slap af. Vær lidt god ved dig selv.
Tag dig en fridag

Tag en dag, hvor du har fri fra arbejde, og aflys så alle aftaler den dag. Der er alligevel ikke noget mere stressende end aftaler, man ikke har overskud og lyst til. Og brug så din fridag på lidt selvforkælelse.

Sov længe
Nu er jeg udpræget B-menneske, så at kunne ligge og slange sig i dynerne, er noget af det bedste. At vågne, når folk udenfor tager på arbejde, og så bare grave sig længere ned i dynerne og sove videre, er ren nydning for mig. Og så er det jo rart at få sovet ordentligt igennem en gang imellem, så man ikke går og føler sig i konstant underskud af søvn.

Forkæl din krop
Den er en del af dig, og selv om I måske ikke altid er bedste venner, så er I der altid for hinanden. Tag et langt bad, og lad den så ikke få for lidt af ansigtsmaske, skrubbecreme, hårkur, barbering ja hele møllen. Det er en dejlig fornemmelse at give sig tid til det, og man er totalt overskudsagtig, når man frisk, lækker og blød kommer ud fra det bad.

Væk med pligter og dårlig samvittighed
Lad være med at tænke på opgaver, arbejde og aftaler. De skal nok blive liggende og vente på dig.
Din fridag er til ren afslapning, og det fungerer ikke særligt godt, hvis man hele tiden tænker på alt det, man ikke når. Så lad være med at føle, at du spilder en hel dag, men nyd i stedet, at du ikke skal tænke på sure pligter.

Du kan eventuelt slukke din mobil, men da vi fleste jo snart er blevet så afhængige, at vi ikke kan leve uden, kan du jo også nøjes med at sætte den på lydløs. Så kan du stadig læse sms'erne!

Heeelt væk med den dårlige samvittighed
Det er din fridag og din forkælelsesdag, så du må gøre lige, hvad du har allermest lyst til. Spise i sengen, rende rundt hele dagen i dine grimme, men lækre, joggingbukser, se dårlige serier hele dagen, og spise dobbelt portion af din yndlingsis. Det handler jo om, at dagen er din dag, så nyd den, nyd alle de ting, du bedst kan lide og ikke mindst, nyd og forkæl dig selv.

Nu er det helt forskelligt, hvordan vi mennesker er indrettet, og derfor har vi også forskellige opfattelser af virkelig afslapning. Det vigtigste er jo, at du gør lige præcis det, der er det bedste for dig. Om du så slapper bedst af en hel dag under dynen, med havearbejdet eller i susende sky-
En god afslapningsdag kan give dig masse af ny energi - og det er ikke kun noget, der kan mærkes, det kan også ses.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE