Aniston

Forfriskende sprays til den lange flyvetur

Face mists i alle afskygninger.

Avène Eau Thermale - Forfriskende sprays til den lange flyvetur Avène Eau Thermale
20 timers flyvetur og mellem 30-50 graders varme. Det var, hvad jeg forleden udsatte min hud for, da jeg tog turen til Australien med den lille familie. I den forbindelse fandt jeg en face mist, Eau Thermale fra Avène, frem fra skabet, fordi jeg tænkte: Det kan kun være, hvad min hud kommer til at trænge til undervejs! 

Og det var det! 

Jeg har ellers aldrig gjort det i face mists eller fugtighedsgivende sprays på den måde før. Men jeg vil sige, at på en lang flyvetur med søvn on and off var det som en herlig gave lige at kunne hive misten frem fra tasken og give sig selv et skud fugt og friskhed.

Undervejs på turen rundt i det til tider meget varme Australien var misten også med i tasken - i hvert fald på de luneste dage.

Avène er dog ikke de eneste, der laver lækre mists til ansigtet, så neden for har jeg samlet lidt inspiration til andre lækre mærker. Så kan du jo prøve dig frem, næste gang du har en laaaang flyvetur foran dig.


Eau Thermale fra Avène forhandles på apoteket.
ANNONCE
Badeanstalten ansigtsvand med kirsebær og mandarin, 110 kr. - Forfriskende sprays til den lange flyvetur Badeanstalten ansigtsvand med kirsebær og mandarin, 110 kr.
Sard Kopenhagen Facial Mist, 139 kr. - Forfriskende sprays til den lange flyvetur Sard Kopenhagen Facial Mist, 139 kr.
Sensai Hydrachange Mist, 545 kr. - Forfriskende sprays til den lange flyvetur Sensai Hydrachange Mist, 545 kr.
John Masters Organics Rose & Aloe Hydrating Toning Mist, 279 kr. - Forfriskende sprays til den lange flyvetur John Masters Organics Rose & Aloe Hydrating Toning Mist, 279 kr.
Green People Cooling Mist, 219 kr. - Forfriskende sprays til den lange flyvetur Green People Cooling Mist, 219 kr.
Del

Seneste nyt

Annonce