Aniston

Forførelsesmiddag

Vær god ved dig selv og din partner

Påsken er nær, og fridage venter forude for de heldige. Så hvorfor ikke bruge tiden på at forkæle sig selv og sin partner? Det siges, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, så skal du nedlægge byttet, så er det om at tage forklædet på og så lave en middag, der slår benene væk under ham.
ANNONCE
Forførelsesmiddag
Okay, det er måske ikke alle mænd, man får fanget på krogen på den måde, men at lave en forførelsesmiddag til en, man har kær, har aldrig været en dårlig ting. Og er man single, ja så kan man jo altid kalde det en selvforkælelsesmiddag og være rigtig god ved sig selv.

Forret: Nødderistet vildlaks med dilddressing og flûte

2 stykker frisk laks
Hasselnødder (andre nødder kan også bruges)
Creme fraise
1 pakke dild dressingMix fra Kraft (friske dild kan også bruges i stedet, men dressingMix'en giver mere smag)
Flute

Køb et par lækre friske laksestykker, smør dem ind i lidt olie, hæld knuste nødder over dem og steg dem derefter på panden. Server dem med flute og hæld lidt dild dressing over laksestykkerne.

Hovedret: Fyldt kyllingbryst med citrongræs, chili, pesto og mozzarella

2 - 4 store stykker kyllingbrystfilet
Citrongræs (kan undlades)
Lidt Chili
Den røde Pesto
1 pose mozzarella
Eventuelt en kødsnor

Tag kyllingbrysterne og bank dem flade, skær en fordybning i dem uden at skære igennem kødet. Bland lidt citrongræs, chili og rød pesto sammen og put blandingen ned i fordybningen og smør lidt af den rundt på kødet og slut så af med lidt mozzarella.

Fold kødet ind til en rulle, og snør med lidt kødsnor, så kødet ikke går op og rullen ødelægges. Brun derefter kødrullerne på en pande og sæt dem  ind i ovnen i 20-25 minutters tid ved 170 - 180 grader. Når kødet er færdigt, tages rullerne ud og skæres ud, som var det småkager. Server med tilbehør.

Tilbehør til hovedret: Cremet pasta med sukkerærter, feta og ananas, samt flute

1 pose pasta
1 pose sukkerærter
1 dåse fetaost
1 dåse ananas
1 stor bøtte creme fraise
Flute

Kog både pastaen og sukkerærterne. Når det er færdigt, så put pastaen op i en stor skål, hæld creme fraise over og rør sammen. Put sukkerærterne, fetaost og lidt ananas i og bland sammen. Server sammen med det fyldte kyllingbryst.

Velbekommen og god fornøjelse med din middag i forkælelsens tegn.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce