Aniston

Forfattervaerk.net

Vil du være forfatter? Start på Forfattervaerk.net

Har du en spirende forfatter i maven? Så kan du glæde dig over, at Danmark nu har fået et forum, hvor du kan få respons på de tekster, du har liggende i skuffen.
Forfattervaerk.net
Forfattervaerk.net er en ny hjemmesiden, hvor kommende forfattere, der drømmer om at komme i gang både kan give og modtage respons på de tekster, man går og gemmer på.

På hjemmesiden er der mulighed for at få en lille læserskare og den feedback, som man måske går og savner.

Netværket er oprettet af Jannie Solaas, som lover, at siden er et seriøst mødested, et frirum og en legeplads for den indre forfatter, skribent eller forfatterspire, hvor alle, der deltager, kan få lov til at udvikle sig i selskab med andre skrivende.

Du kan udgive dine egne fiktive og lyriske tekster inden for både genrene krimi, spænding og fantasy samt sanselig erotica og få seriøs, målrettet respons fra andre brugerne online.

Du kan også oprette en fysisk skrivegruppe i nærheden af, hvor du bor, og på mange andre måder udvide dit forfatternetværk.

Det er desuden muligt at deltage i workshops enten online eller ude i den virkelige verden og få skrivetips og skriveøvelser via skriveskolen, der også er en del af forfattervaerk.net.

Nye muligheder
Jannie Solaas fortæller, at Forfattervaerk.net har set dagens lys i erkendelse af, at der i forfatterbranchen eksisterer et stort behov for mere uddannelse, viden og netværk end eksisterende fora på nuværende tidspunkt giver mulighed for.

Jannie Solaas har oprettet siden og administrerer den. Hun er oprindeligt uddannet jurist, men har siden 2004 givet professionel respons igennem manuskriptlæsninger, afholdt skrivekurser og workshops samt arbejdet som skrivecoach.

Hun underviser desuden på Det Danske Skriveinstitut v/Bente Clod og har sideløbende opgaver med redigering, oversættelser og anmeldelser. Jannie har selv flere års skrivekurser bag sig inden for genrer så forskellige som romanskrivning, dramatik, lyrik og nonfiktion.
ANNONCE
Del

Seneste nyt