Aniston

Foreign Affairs Winter 2013

Det danske fashion brand lægger stærkt ud.

Det danske tøjmærke Foreign Affairs har blot halvandet år på bagen. Men det gør på ingen måde designet urutineret - tværtimod.

Forleden var jeg på besøg hos Holly Golightly i indre København for at få et kig på Foreign Affairs flotte og kvalitetsmæssigt imponerende vinterkollektion for 2013. 

Det var ikke første gang, jeg fik en fornemmelse af mærket, men Foreign Affairs er samtidig heller ikke endnu så kendt, at det er ét man ser så ofte i hverken bybilledet eller butikkerne. Det gør det dog ikke mindre interessant. For kvaliteterne og designet er ganske enkelt imponerende!

Temaet for Foreign Affairs vinterkollektion for 2013 er, at alt tøjet skal være kuffertvenligt. Det vil sige, at tøjet for det første skal være det, du vælger at pakke ned i din kuffert, når du skal på farten, fordi du holder af det, og fordi det passer til enhver lejlighed. Det er desuden nemt at sammensætte på kryds og tværs, hvis det er et ubesværet og enkelt look, du går efter, og det er let at holde pænt - også selvom du lægger det i en fyldt kuffert. 

Det er en god historie, som holder. Specielt i en travl hverdag, hvor kufferten også kan være dit klædeskab, hvor der gerne skal hænge en række ting, som du holder af, som er alsidige, og som ikke kræver alt for meget strygning og sirlig vask.

Blandt mine personlige favoritter fra Foreign Affairs nuværende kollektion er bl.a. en smuk blå og let oversized frakke samt et par pæne og lettere baggy bukser, der sagtens kan bruges til både hverdag, møder og fest.
ANNONCE
Foreign Affairs Winter 2013
Foreign Affairs Winter 2013
Del

Seneste nyt

ANNONCE