Aniston

Fordi du er studerende

Som studerende er du mere priviligeret end du tror. Her er sites, som gør din hverdag billigere, og derfor meget meget sjovere

Fordi du er studerende
Der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at tage med i byen, næste gang vennerne forslår det. Og der er ingen grund til ikke at invitere kæresten på fin middag. Du er nemlig studerende og har derfor mulighed for at begå dig billigt landet over.

Mens du denne sommer lå og spejdede efter sild på stranden, dumpede der et vigtigt brev ind af din brevsprække. Et brev om, at du de næste par år, er ophøjet til at være en helt særlig person; nemlig studerende. Du tænker sikkert, at det kun indebærer stakkevis af bøger, færre morgener man kan sove længe, mindre fritidsarbejde og hermed færre penge til sjov. Men der tager du helt fejl. At være en studerende forbruger er langt sjovere, end du umiddelbart tror. Her er en række links til hjemmesider, hvor du som studerende kan få rigtig meget ud af dine slatne SU penge.
ANNONCE
Fordi du er studerende
studenter-rabatten.dk.

På denne hjemmeside finder du studierabatter fra hele landet. Du skriver hvilken by du bor i og derefter under hvilken kategori du søger. Kategorierne er foreksempel " En aften i byen", " Shopping" eller " Til boligen", og vupti - så har du side op og side ned med steder, der giver rabatter til studerende. Hvis du søger under "En aften i byen" er der navne på biografer, restauranter, teatre, diskoteker og ja selv
stud.rabat.dk.

Et site der reklamerer med, at du kan finde alle studierabatter i landet, og at de har flere end 300 butikker / virksomheder tilknyttet. Her kan du ikke kun søge under kategorier og postnumre, men også under hvor stor rabatten skal være. Som erhvervsdrivende kan du også gratis tilmelde din virksomhed, hvis du yder studierabat.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce