Aniston

Forbrugersnyd.dk

Flere bliver snydt, når de handler på nettet. Forbrugersnyd.dk hjælper med at finde troværdige firmaer.

Og i disse tider falder hjælpen på et tørt sted
Forbrugersnyd.dk
www.forbrugersnyd.dk har i disse tider floreret over facebook statusser, og med god grund. Her kan forbrugere dele erfaringer om firmaer, og få flere succes erfaringer når de handler.

Hvis man spørger folk om internet handel, er der en større del end man tror, der holder sig tilbage fra at handle over nettet. Vi citerer en af dem:

"Jeg har aldrig rigtig turdet det med at handle på nettet. Jeg prøvede en enkelt gang, hvor min vare kom efter to måneder og så var den i stykker. Efter at have sendt den retur så jeg aldrig noget til hverken vare eller pengene, og siden da har jeg holdt mig fra det. Det er simpelthen en jungle, og her i finanskrisen, skal man ikke vide sig for sikker"

Mange har anet en chance for at tjene penge under krisen ved at sælge ting over nettet, men nu er deres værste fjende som sagt kommet på banen, og det er en fantastisk tilgang da folk vil have lettere ved at handle sikkert.

På den anden side kan det også have alvorlige konsekvenser for iværksættere og firmaer. Vi har talt med en iværksætter der længe har været hæmmet forretningsmæssigt, pga. en vare der forsvandt hos postdanmark;

"Da jeg startede firma op sendte jeg tit som brev for at spare lidt ekstra, det er jo begrænset hvor meget indtjening man har i opstartsfasen. En kunde havde købt en vare hvor det løb op i 75kr inkl. porto ca. og den forsvandt så undervejs. Der var ikke så meget for mig at gøre, andet end at give pengene tilbage og sende en lille gave, men kunden havde været så utilfreds, at der på forskellige forums lå en advarsel om mit firma. Det tog mig næsten et år at slippe af med det dårlige omdømme, så jeg håber virkelig de tjekker op på det. Især nu hvor der er finanskrise, kunderne er jo vores livskilde."

Så nu spørger vi jer kære Aniston læsere:
Ville i tage en advarsel fra et sådan site alvorligt?
Kunne i selv finde på at benytte jer af siden?
Og hvad betyder det at have dette som en backup?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce