Aniston

Forbered dig på frosten med disse råd

Vintermånederne er lige på trapperne, hvilket betyder at vores garderobe, skønhedsprodukter og motivationsfaktorer ændrer sig. I denne artikel vil vi give dig nogle råd til, hvordan du bedst muligt kan forberede dig på de kolde og mørke vintermåneder.  

Husk det varme overtøj

Når det kommer til vinterjakker, vælger mange mennesker ud fra designet i stedet for den praktiske funktion, som er at holde dig varm, når du er udedøre. Hvis ikke din vinterjakke er tæt og kompakt nok, er sandsynligheden for, at du bliver syg med underlivsbetændelse eller halsbetændelse rigtig stor. Det kan være utrolig irriterende pludseligt at blive taget væk fra ens hverdag og fastlåst til sengen, fordi man ikke har kræfter eller overskud til at komme på arbejde eller til sociale arrangementer.
Sørg derfor for at vælge noget overtøj, der først og fremmest opfylder kriteriet om at holde dig varm, selv i minusgrader. Du behøver nødvendigvis ikke at gå på kompromis med designet. Vi kan anbefale, at du tjekker Stine Goya ud. Hun er en kendt dansk designer, der leverer overtøj, almindeligt tøj og accessoires i høj kvalitet og i et unikt design. På den måde kan du undgå at blive syg, samtidig med at se brand godt ud. 

Beskyt hud og hår mod kulden

Den kolde frost i vintermånederne vil gøre at dine læber, ansigt, krop og hår tørrer helt ud. Det kan derfor være en god ide at have forberedt sig på at dette scenarie bliver en realitet om en måned. 
For at holde dine læber fugtigt igennem hele vinterperioden vil vi anbefale, at du bruger Decubal Lips & Dry Spots Balm. Den er anbefalet af mange hudlæger, og den er fri for alle de unaturlige stoffer, som mange af de almindelige læbepomader indeholder. Du kan også få en ansigtscreme i samme serie som denne helt uden parabener og parfume. 
For at holde dit hår sundt og glansfuldt kan du med fordel benytte kokosolie til håret. Kokosolie er den rigeste kilde til de mellemkædede fedtsyrer, som er uundværlige i en god hårplejerutine. Desuden er kokosolie rig på laurinsyre, som også bidrager til et sundt hår. 

Vedligehold motivation 

I vintermånederne får vi ikke særlig meget D-vitamin, da solens stråler er svære at opleve i en længere periode. Den manglende D-vitamin og det manglende lys gør at mange kan gå hen og få en vinterdepression i større eller mindre grad. Faktisk lider 10% af en vinterdepression, og resten er måske også ramt af en lille nedgang i motivationen. 
Det kan derfor være en god ide at forberede dig på, hvordan du kan vedligeholde en høj motivation. Vores bedste tip er at sørge for at komme ud i de lyse timer. Hvis du har et fleksibelt arbejde, kan det være en god ide at stå tidligt op og arbejde, tage en pause på et par timer, og så arbejde igen om eftermiddagen. På den måde benytter du alle de lyse timer aktivt og arbejder i de mørke timer. Hvis du ikke har mulighed for at være fleksibel på denne måde, er det vigtigt, at du sørger for at få de lyse timer i weekenden. 

Forhåbentligt kunne du bruge disse tips til at få noget inspiration til, hvordan du kan føle dig mere inspireret og motiveret i de kolde vintermåneder, som en gang i mellem godt kan være lidt svære at komme i gennem på en god måde.

ANNONCE
Del

Seneste nyt