Aniston

Forårsnyheder fra Stjerne og Forkids

Skønne forårs- og sommernyheder fra det danske børnetøjsbrand.

Forårsnyheder fra Stjerne og Forkids
Det er, næsten, forår. I hvert fald siger kalenderen, at det er nu, vi må kaste os ud i skønne lette materialer og fine farver.

Og det gælder også de dejlige små!

Lige nu vælter de fine nye forårs- og sommernyheder da også frem i butikkerne - og blandt dem de skønne nyheder fra danske Stjerne og Forkids!

Stjerne lancerer bl.a. nye stjerner til de helt små. Farverne er både lette og lækre, og der er mange fine og gode styles at vælge imellem til en god pris, hvilket er et af Stjernes mantraer.

Forkids, som er til de lidt større børn, fornyer nogle af de styles, som efterhånden er klassikere for mærket, og gør dem mere forårs- og sommeragtige.

For begge brands gælder det, at farverne bliver lysere og lettere, og at materialerne, der altid er holdt i den bløde og behagelige ende, også bliver mere lette i anledningen af, at temperaturerne stiger.
ANNONCE
Forårsnyheder fra Stjerne og Forkids
Samtidig med, at der både er lækre nyheder til de små og til de lidt større, er der naturligvis også fokus på både piger og drenge.

Til pigerne er det bl.a. sæsonens hotteste farve, gul, der er i spil. Men der er også lilla, rosa og lyserøde dele i kollektionen - samt forskellige print, pailetter og andre lækkerier.

Til drengene er kollektionen holdt i blålige, brunlige og grålige nuancer med fokus på både striber, stjerner og det ensfarvede.


Nyhederne fra Stjerne og Forkids kommer i handlen fra april 2013.

Se mere om Stjerne og Forkids her.
ANNONCE
Stjerner og velour fra Stjerne til foråret. - Forårsnyheder fra Stjerne og Forkids Stjerner og velour fra Stjerne til foråret.
Del

Seneste nyt