Aniston

Forårsklar fødder

Sandaler, hård hud og grimme negle hører ikke sammen.

Jeg er total klar til forår, små ballerinaer og måske endda også snart sandaler. Men det er mine fødder desværre ikke!

De er, udover at være blege, også temmeligt kedelige efter en alt for lang vinter, hvor de har været lukket godt og grundigt inde i støvler og andre vederstyggeligheder.

Herudover fik jeg faktisk en ligtorn i efteråret!! Ja, det er ikke løgn! Lægen grinede og sagde: "Ja, du har så fået en ligtorn i en alder af 32 år. Det er ellers kun gamle mennesker, der får den slags!" 

Ligtornen er dog væk igen (pffew), men det er fødderne desværre ikke blevet mere spændende af!

Nu har jeg dog indledt "Projekt forårsklar fødder" - og det har jeg gjort sammen med min nye ven Scholl!
ANNONCE
Forårsklar fødder
Forårsklar fødder
Fodbad for bløde fødder - og lidt varme
I denne kolde tid handler et fodbad (næsten) lige så meget om at få varmet fødderne godt igennem, som det handler om at få bløde fødder.

Men det er ren win-win, fordi man bliver varmet igennem og får lækre fødder på en og samme tid.

Og jeg er faktisk ret imponeret over den fodbad, som man kan få fra Scholl.

Produktet hedder Scholl Professional fodbad mod hård hud.

Man skal kun bruge ganske lidt til en balje med vand til fodbad (cirka en hættefuld er fin).

Duften er mild og behagelig, og vandet føles blødt på huden, når man stikker fødderne ned i det. Og når man så trækker dem op igen, er fødderne faktisk meget bløde efter bare ti-minutters tid!

Man kan desuden nemt lige fjerne hård hud efter fodbadet, fordi det bliver ret effektivt blødgjørt af fodbadet.

En klar anbefaling herfra!


Scholl Professional fodbad mod hård hud - med plejende olier, 115 ml. Vejl. udsalgspris 79 kr.
 
ANNONCE
Forårsklar fødder
Creme morgen og aften
I virkeligheden handler pæne og velplejede fødder om gode vaner. For man har jo hele den lange og meget indarbejdede rutine om morgenen og om aftenen, som man udfører (næsten) i søvne. Og hvorfor er fødderne egentlig ikke en del af det?

Jamen det er de blevet hos mig! Den seneste uges tid har jeg hver morgen og hver aften smurt mine fødder ind i Scholl Professional intensiv fodcreme, og det har allerede gjort underværker.

Cremen dufter ikke. Det er rart! Den er en smule fedtet, så man er lidt Bambi på glatis, når man lige har smurt den på fødderne. Men den trænger nogenlunde hurtigt ind - og vigtigst af alt: Den gør fødderne babybløde og gør den hårde hud meget blødere.

For faktisk er det udtørring af huden, der gør, at man får hård hud. Jo jo, så det er bare om at smøre godt med creme på!


Scholl Professional intensiv fodcreme mod hård hud
Med Karbamid og olie til følsom hud, 50 ml. Vejl. udsalgspris 79,50 kr.

 
ANNONCE
Forårsklar fødder
Fine negle
Prikken over i'et inden for fodpleje må være neglene.

De skal helst være klippet pænt og hverken være for lange eller korte, og så skal de helst ikke ligne noget, man har klippet med en hækkesaks!

Så neglene skal naturligvis klippes (pænt!!) og files til, inden man hopper i sandalerne.

Dog har mine negle på både hænder og fødder tendens til at blive lidt misfarvede på grund af (over-)forbrug af neglelak.

Men faktisk har Scholl også et produkt, som kan hjælpe på dette, og det er en form for stift med to ender, som er en 3-i-1 løsning.

Man filer lige ovenpå de negle, som trænger til forskønnelse. Der er en lille neglefil på toppen af den ene ende af stiften, som kan bruges til formål.

Så bruger man den ene ende, hvor der er en lille applikator, som man kan smøre gel på neglen med. Det lader man tørre i et par minutter, og så påfører man den klare neglelak, som er i den anden ende af produktet.

Og det produkt tager faktisk noget af misfarvningen på neglen. Jeg vil ikke sige, at det fjerner det grimme på et splitsekund eller for den sags skyld på en dag, men det afhjælper det, og neglen bliver meget pænere.

Man kan vist også bare bruge sin sædvanlige neglelak oven på produktet. Det har jeg i hvert tilfælde forsøgt mig med på neglene på hænderne, og jeg synes, jeg kan se en effekt alligevel ...


Scholl Professional 3 i 1 Perfekt Neglekur til misfarvede negle. Vejl. udsalgspris 100 kr.
ANNONCE
Ja, så kan foråret og sandalvejret bare komme an!
Del

Seneste nyt

Annonce