Aniston

Forårsguf fra Ticket to Heaven

Fristelser og pølsehorn.

Har været smask hamrende forelsket i Ticket to Heavens Nash jakke, siden jeg så den første gang. - Forårsguf fra Ticket to Heaven Har været smask hamrende forelsket i Ticket to Heavens Nash jakke, siden jeg så den første gang.
Forleden var Lillemanden så heldig at være inviteret til et lille kig på Ticket to Heavens forårs- og sommerkollektion, som er på vej ud i butikkerne lige nu.

Heldigvis for mig kunne Lillemanden ikke finde stedet på egen hånd, så jeg tog med ham. Og mens han spiste pølsehorn og prøvede et par ting, forelskede jeg mig i mange af de fine nye sager.

Forårs- og sommersæsonen hos Ticket to Heaven er i øvrigt noget, jeg har gået og ventet på, siden jeg for et halvt års tid siden fik en lille forsmag på kollektionen og blev meget forelsket i bl.a. den jakke, som hedder Nash, og den vest, der har modelnavnet Napier (der er billeder af begge nedenfor). 

Men men men ... Kollektionen var fyldt med mange flere fristelser, end jeg havde forventet, og hvis pengepungen tillader det, så skal der lige shoppes et par forårsnyheder til den lille pølsehorns-guffende mand i mit liv.

Jeg har samlet nogle af mine favoritter nedenfor, hvis du også vil fristes.

Desværre er alle billederne ikke blevet helt så skarpe, som jeg kunne have håbet, men du kan evt. luske ind på Ticket to Heavens hjemmeside og savle videre.
ANNONCE
Haps! Nash jakken, som findes i både army og mørkeblå, må ganske enkelt ejes! Pris 549,95 kr. - Forårsguf fra Ticket to Heaven Haps! Nash jakken, som findes i både army og mørkeblå, må ganske enkelt ejes! Pris 549,95 kr.
Enkel og fed sweat, model Perry, 249,95 kr. - Forårsguf fra Ticket to Heaven Enkel og fed sweat, model Perry, 249,95 kr.
Lækre short i en lækker farve og med en lækker længde. Model New Castle, 279,95 kr. - Forårsguf fra Ticket to Heaven Lækre short i en lækker farve og med en lækker længde. Model New Castle, 279,95 kr.
Termotøj er en musthave i overgangssæsonerne, og dette virker virkelig lækkert i kvaliteten. Pris 349,95 kr. - Forårsguf fra Ticket to Heaven Termotøj er en musthave i overgangssæsonerne, og dette virker virkelig lækkert i kvaliteten. Pris 349,95 kr.
HVIS jeg vidste, om jeg kunne finde ud af at bruge en vest, skulle denne skønne sag, model Napier, helt sikkert også flytte ind. Pris 449,95 kr. - Forårsguf fra Ticket to Heaven HVIS jeg vidste, om jeg kunne finde ud af at bruge en vest, skulle denne skønne sag, model Napier, helt sikkert også flytte ind. Pris 449,95 kr.
Jeg er klart mest til bade-heldragte/surfer suits, så længe børnene er små. Og denne enkle blå sag, model Laguna, er da rigtig fin og farverig. Pris 349,95 kr. - Forårsguf fra Ticket to Heaven Jeg er klart mest til bade-heldragte/surfer suits, så længe børnene er små. Og denne enkle blå sag, model Laguna, er da rigtig fin og farverig. Pris 349,95 kr.
Fine stribede tilbehørssager til det lunefulde forår. - Forårsguf fra Ticket to Heaven Fine stribede tilbehørssager til det lunefulde forår.
Fede jeans til piger, model Neda, 379,95 kr. - Forårsguf fra Ticket to Heaven Fede jeans til piger, model Neda, 379,95 kr.
Ticket to Heaven har også lavet fine veste til piger. Model Nika, 549,95 kr. - Forårsguf fra Ticket to Heaven Ticket to Heaven har også lavet fine veste til piger. Model Nika, 549,95 kr.
Fin og legepladsvenlig overgangsjakke, model Nan, 599,95 kr. - Forårsguf fra Ticket to Heaven Fin og legepladsvenlig overgangsjakke, model Nan, 599,95 kr.
Del

Seneste nyt

Annonce