Aniston

Forårsfornemmelser med en vaskebjørn på

Kvalitet, design og funktionalitet er i høj kurs dette forår.

Forårsfornemmelser med en vaskebjørn på
Vi får nogle gange købt noget til Lillemanden, som vi ikke får brugt, fordi vi udelukkende køber det for udseendets eller designets skyld. Ofte er det også de køb, der er dyrest - og som sjovt nok ikke bliver brugt, fordi børnetøj bare primært skal være funktionelt. Specielt, når man skal bruge det i børnehaven, på legepladsen eller til leg i det hele taget. Og hvor ofte er det egentlig lige, at børn sidder stille og kigger ud i luften. Vores gør i hvert tilfælde meget sjældent!

Her i påsken har vi rigtig været ude og lege - og det har vi faktisk i nyt forårsovertøj, som jeg rigtig godt kan lide at kigge på, og som jeg ikke er så bange for, at han skal gøre beskidt, ødelægge, blive kold eller våd i. Herudover er det overtøj, som Lillemanden rigtig godt kan lide at have på, fordi det bare fungerer. Og så har det nok også indflydelse, at moren ikke konstant siger til ham, at han skal passe på med det ene og det andet og det tredje, når han har det på (point taken!)

De to forårsjakker er fra Racoon Outdoors nye forårskollektion. Den med stjernerne er udnævnt til børnehavejakke, fordi den går godt ned over numsen, er vind- og vandtæt, og fordi det meste skidt bare preller af den. Den skønne fleece, som jeg virkelig elsker farven på, bliver mere brugt til de der små ture, hvor det lige skal være let, som det for eksempel skal, når man skal i IKEA og købe en ny sofa.

Jeg er vild med dem begge. De er pæne, funktionelle, god kvalitet og lige sagen til en lille eventyrlysten dreng og en mor, som er træt af at bekymre sig og af fejlkøb i øvrigt.


Racoon Outdoors fine forårsjakker til både drenge, piger, babyer og store børn finder du her.
ANNONCE
Klatre, leg, vind og vejr er no problemo! - Forårsfornemmelser med en vaskebjørn på Klatre, leg, vind og vejr er no problemo!
Er tosset med de sarte farver og de neongrønne detaljer. Og selvom jakken umiddelbart ser sart ud, så preller skidt altså af den. - Forårsfornemmelser med en vaskebjørn på Er tosset med de sarte farver og de neongrønne detaljer. Og selvom jakken umiddelbart ser sart ud, så preller skidt altså af den.
Lillemandens favoritdetalje er (stadig) Racoon Outdoors lille vaskebjørn, som han kan tale meget om. - Forårsfornemmelser med en vaskebjørn på Lillemandens favoritdetalje er (stadig) Racoon Outdoors lille vaskebjørn, som han kan tale meget om.
Man behøver ikke at sidde stille i det rette overtøj. Man kan for eksempel surfe indkøbsvogne! - Forårsfornemmelser med en vaskebjørn på Man behøver ikke at sidde stille i det rette overtøj. Man kan for eksempel surfe indkøbsvogne!
Og danse :-) - Forårsfornemmelser med en vaskebjørn på Og danse :-)
Del

Seneste nyt

Annonce