Aniston

Forårs fornøjelser

Som alle nok har bemærket, er det blevet forår og læs her hvad det betyder

Det er rigtigt blevet forår. Man kan mærke solens varme og ikke vindens rusken i kinderne. Man kan købe farverige tulipaner hos enhver grønthandler. Caféer og Restauranter på gader og stræder rykker udenfor, og vanten kommer tilbage i skuffen.

Forårs fornøjelser
Når det er forår bliver byen pludselig meget større, man får øje på en masse hyggelige og sjove ting, man kan lave. Da jeg er en rigtig forårselsker, vil jeg præsentere en række oplevelser, jeg synes, I skal bruge jeres fritid på.

Hvis du vil have en eksotisk oplevelse så skal du ikke gå glip af Botanisk Have eller Landbohøjskolens Have. Her glemmer man, at man er inde i midten af København, for der er bare så skønt. Andre parker eller haver kan også besøges, det vigtigste er at du er ude i det grønne.

Lige meget om du sidder på en bænk i byen, på et tæppe i en park eller i en skov, så er det oplagt at lave en picnic. Du kan både lave din egen eller købe lækre hjemmelavede retter hos "Meyers Deli" på Fredriksberg, en delikatesseforretning, kaffebar og afslappet spisested på Gammel Kongevej. Små bakker med for eksempel rødbedehumus eller blæksprutter i marinade koster mellem kroner 15,- og 26,-.

Et anbefalelsesværdigt sted at købe mad er den indisk og italiensk inspirerede take away med navnet "Go Away", som ligger i starten af Amagerbrogade. Her kan du få varme gryderetter, samt kolde spændende salater, småretter og desserter. Når du har fundet din yndlingsret, er der ikke mere end 100 meter til voldene ved Christiania.

Noget som begynder at poppe op nu hvor vejet bliver lunt, er de utallige loppemarkeder. Hvad er hyggeligere end at snuse rundt og kigge på gamle ting og prutte om prisen?

For eksempel er der Københavns Loppetorv på Israels Plads fra 16. april til 8. oktober fra klokken 9:00 til 15:00. Her er alt fra antikke møbler til gamle LP'er og gyngeskole.

Sidst og ikke mindst, er der de utallige koncerten under den blå himmel. Her synes jeg Tivolis Fredagsrock er nogen af de fedeste koncerter, hvor der er i år er navne som "Ufo og Yepha", "Carpark North", "Dodo and the Dodos", "Sugababes", "Gawin DeGraw", og ikke mindst de gamle kendinge "Tv2". Der bliver i alt afholdt 22 koncerter og de løber fra den 14. april til den 22. september.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce