Aniston

Forårets must-haves

Læder, skind og mere læder er grundelementerne i forårets udtryk

Vil du være med på moden dette forår, er der kun ét der duer - læder! Følger du dette råd, kan du ikke gå helt galt i byen. I forårets modebillede består mange af grundelementerne nemlig af lædermaterialer.

Læderjakken
Forårets must-haves
Læderjakken er fx et af de store hits - den har faktisk være dukket op i moden igen denne vinter, men er altså også en af forårets hotteste must-haves.

Læderjakker kan selvfølgelig findes i alverdens former, farver, snit og længder - og det gør de også i modebilledet.

Det er egentlig ikke så vigtigt hvordan jakken ser ud, så hvis du har en gammel læderjakke, kan den sagtens bruges. Er du dog en af dem, der ikke ligger inde med sådan én og derfor skal ud og finde en ny, kan du eventuelt gå efter de små sorte eller brune læderjakker, som gerne skal være korte.

En flot læderjakke kan fx kombineres med en lang top og et par jeans eller en kjole. Også MC-jakker eller korte jakker af stof eller med glitter er in dette forår.

Lædermaterialet ses også til bælter, gerne med flet eller mønstre. I forårets mode kan desuden findes læder brugt til accessories som armbånd, hårbånd og -spænder.

Er du lidt kreativ kan du sagtens lave disse læder-accessories selv, så hvis du vil spare lidt penge og samtidig have nogle accessories, som er helt unikke, kan du bare slå dig løs i den nærmeste hobbybutik.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE