Aniston

Forårets mode og trends 2009

Nyt i butikkerne. Hvad skal vi tage på i den kommende sæson?

Så nærmer vi os så småt det blomstrende forår, og det bliver tid til at krybe ud af vores tykke vinterfrakker. Forårsmoden 2009 byder på masser af variation og alsidighed samt flotte farver, mønstre og snit.
Forårets mode og trends 2009
Plateau
Plateaustiletter og -sandaler vælter allerede nu frem i butikkerne. Der skal helst være en god højde på og små dekorationer som fx sløjfer, bindebånd eller spænder.
Eksempelvis har Deichmann nogle flotte, pyntede sandaler og stiletter - her har du også mulighed for at spare nogle penge, hvis du ikke har råd til at bruge en formue.

Det kan måske godt synes lidt tidligt at skulle investere i sandaler på denne tid, men hvis man skal med på moden og er bange for at fryse, kan man evt. bruge et par tynde strømper i sandalerne - gerne i farver og mønstre.

Slim legs
Gamacher har længe været fremme i butikkerne og kommer nu igen i mere farvede og dekorerede udgaver. Det er slut med de sorte, neutrale gamacher. Køb i stedet et par mønstrede eller farvestrålende. Disse kan bruges sammen med en lang top eller kort kjole, som slutter midt på låret.

Som sagt byder forårsmoden på mange flotte farver, snit og mønstre. Dét jagten skal gå på, er toppe i forskellige farver og mønstre. De traditionelle smalle, blå jeans kan bruges hertil.

Men som sagt er moden præget at variation, så det meste kan sammensættes, så det passer sammen. Fx kan du kombinere en farvet, lang top med smalle jeans eller leggings og en lille jakke eller cardigan. Også jakker med pailetter og glimmer vil være særligt fremme i modebilledet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE