Aniston

Forårets make-up

The Body Shop satser på lyse farver i forårets make-up-nyheder.

Foråret er på vej, og det betyder lysere og mere naturlige farver på kinder, læber og øjne - i hvert fald i følge The Body Shops nye bud på forårs-make-up'en.
Forårets make-up
Forårets look fra The Body Shop er naturligt, ultra-feminint og inspireret af naturen i byen.
 
Øjnene i forårets make-up funkler i grønne og blå nuancer, kinderne stråler eftermødet med den helt nye og sjove Kiss of Colour Cheek Blush, og læberne er bløde med et strejf af fersken og pink.
 
I forårets make-up-serie fra The Body Shop fås blandt andet Kiss of Colour Cheek Blush, som er min favorit i den nye serie.

Produktet er, som navnet indikerer, til kinderne, men rougen skal nærmest stemples på kinderne og kan give nogle ret fine effekter, som man kan lege lidt med. Kiss of Colour Cheek Blush fås i to friske og naturlige forårsfarver, som er lige til at duppe (eller kysse) på kinderne.
ANNONCE
Forårets make-up
De øvrige produkter er også holdt i bløde og naturlige farver og spænder over en Hi-Shine Lip Treatment, der er en lipgloss, en fin Shimmer Cube med friske, glimtende og fine farver til øjnene og en Lip & Cheek Stain, som er et produkt med flere anvendelsesmuligheder, der giver kinder og læber et sundt skær.
 
Skønt med fine og sarte farver til den nye sæson.

Make-up-serien lander allerede i butikkerne til februar til vejl. udsalgspris fra 95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE