Aniston

Forårets gennemtrængende blokfarver

Et forår med dominerende blokfarver i modebilledet, hvor kun fantasien sætter grænser for påklædningen!

Eksperimenter med de farverige elementer, lige fra den lille (farvelige) detalje, til den modige all inn-version!

En af forårets mest dominerende og i hvert fald synlige tendenser er blokfarverne. Ikke en ny og epokegørende tendens, men til gengæld en tendens, som for hver sæson bliver vildere, mere gennemtrængende og ekstrem i farverne.
ANNONCE
Forårets gennemtrængende blokfarver
Jeg må indrømme, at denne blokfarve-tendens efterlader mig med blandet følelser og dermed en helt ubeskrivelig lyst til at udforske farvernes univers nærmere.

Eftersom min garderobe aldrig har indeholdt særlig mange vilde farver, synes jeg, det er på tide at drage på opdagelse i farvernes del af eventyrets land. Og her har jeg (trods min tidligere og næsten farveløse smag) fundet fantastiske og ekstremt farverige items, som alligevel ikke bliver 'for meget'. Fra all in-versionen, til den lille farverige detalje.

All in-versionen
All in-versionen er bestemt mulig uden, at det bliver for iøjenfaldende.

Denne farverige (eller skrigende pink) maxikjole fra H&M's Spring/Summer kollektion, er bestemt i den ekstreme del af blok farve kategorien, som både signalerer, forår, sommer, modighed, selvtillid og en form for et casual-look på samme tid.

En kjole i helt ekstreme farver og dog helt nede på jorden.

Kunsten ligger i at kombinere kjolen med de rigtige og ikke for dominerende accessories, for et afslappet og mere roligt look.
ANNONCE
Forårets gennemtrængende blokfarver
Et farverigt men mere diskret (vintage) item
De velkendte og farverige retro shorts fra Adidas, eksisterer stadig og har fundet vejen tilbage til modebilledet dette forår. 

De farverige versioner og vintage designet komplimenterer forårets blokfarve og fornuftens årti tendens til perfektionen. 

Netop den skrigende farve gør shortsene en smule i øjenfaldende, men samtidig er det et item, hvor hele kombinationen af outfittet spiller den største rolle for, hvor iøjenfaldende de er. 

Det udsøgte eksemplar er fundet på webshoppen www.clothingfromthepast.com, vis fine (men pga ombygning) lille sortiment, byder på velkendte vintage og retro items fra fortidens mode. 

Selvom udvalget set lille, er webshoppen stadig et plus for vintage elskende in
ANNONCE
Forårets gennemtrængende blokfarver
Den Minimalistiske version
Brug forårets blokfarver som detaljen, der fuldender outfittet.

En øjenfaldende men mere diskrete måde at bære de modige blokfarver på.

Dyrk minimalismen (less is more) og bryd et fint og klassisk outfit med farvede accessories, som den feminine clutch (kuverttasken) eller et par sexet stiletter i stærke (power woman) farver, for et feminint og minimalistisk look.

Se hvordan det kan gøres på billedet, som er fra Elene Cassis Fall 2011 show, under Mercedes-Benz Fashion Week Fall 2011.
ANNONCE
Forårets gennemtrængende blokfarver
Farverig detalje
En lille detalje som fint lakerede negle kan altid opgraderer et minimalistisk og simpelt outfit og gøre looket mere glamourøst.

Gå efter forårets farverige, utraditionelle og sommeragtige farver og tilføj en playfull men diskret (blokfarve) detalje.

H&M har nogle fine, sommerlige farver som på foto.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce