Aniston

Fodbold-VM live i 3D

Følg VM i fodbold på den vilde måde i biografen.

Er du selv fodboldfan, eller vil du gerne treate kæresten eller manden til en fodboldoplevelse, der er lidt som at være der selv? Så se fodbold-VM i biografen i 3D.

ANNONCE
Fodbold-VM live i 3D
VM i fodbold 2010 er allerede rigtigt godt i gang, og Danmarks første kamp blev vist live i 3D i København.

Det var en stor succes, som Børsens anmelder kaldte en superoplevelse, som han gav hele fem stjerner.

For nu hvor man ikke selv kan være i Sydafrika, så må man jo nyde "the next best thing".

3D-fodbold i BioCity
Det er dog ikke kun københavnerne, der kan nyde fodbold live i 3D.

BioCity viser nemlig nu to VM-kampe live i 3D, så fodboldfans i Århus, Odense og Aalborg kan få de fede fodboldoplevelser i biografen.

BioCity oplyser i den forbindelse, at det er en helt ny og revolutionerende teknik, der gør det muligt at sende live i 3D og fortæller desuden, at det er første gang, at fodboldfans i Århus, Odense og Aalborg får mulighed for at se 3D-fodbold.

Indtil videre er der to kampe på programmet.

Holland-Japan d. 19. juni kl. 13.30
Topkampen i Danmarks gruppe. Begge hold kan med en sejr spille sig videre fra puljen, og de forventes derfor at stille med stærkeste hold. Selvom Holland igen er favoritter, skal man ikke undervurdere japanerne, der efter sejr over Cameroun helt sikkert har blod på tanden!

Brasilien-Elfenbenskysten d. 20. juni kl. 20.30
Drogba og Elfenbenskysten spillede uafgjort i den første kamp mod Portugal, og deres chancer for at komme videre lever i bedste velgående. De møder gruppens favoritter fra Brasilien, der med en sejr kan sikre sig plads i 1/8-finalerne!

BioCity har desværre ikke mulighed for at vise flere af Danmarks pujlekampe, fordi de ikke udbydes i 3D. Men se mere på hjemmesiden kino.dk, hvor der løbende vil være info om 3D-kampe.

Kampene vises i BioCity i Århus, Odense og Aalborg, og billetterne kan bestilles på tlf.: 70 13 12 11 eller online. Hver kamp koster 95 kr./stk inkl. briller.
ANNONCE
Del

Seneste nyt