Aniston

Flux Chair

Designerstol on the go.

Flux Chair
Kan et papirklip blive til en designerstol? Ja, åbenbart.

I hvert fald hvis man spørger designerduoen Tom Schouten og Douwe Jacobs, som står bag den noget anderledes Flux Chair.

De udtænke nemlig i 2009 en stol, som man ikke sådan umiddelbart kunne forestille sig - og alt det gjorde de ud fra nogle små papirfolderier.

Men i 2009 var Flux Chair stadig blot en papirmodel, og der gik lige nogen tid, inden den rigtige stol hoppede ud af papiret.

Nu er Flux Chair dog blevet introduceret i Danmark og resten af verden.

Fleksibel luksus
Navnet Flux er en sammensmeltning af ordene flexible og luxury, hvilket er netop det, der karakteriserer stolen bedst.

Flux Chair er nemlig fleksibel, fordi du kan folde den op alle steder, og du kan folde den sammen igen - mindst lige så hurtigt. (Se videoen til venstre for at få en fornemmelse af sagerne.)

Den er lige til at tage frem, hvis du får gæster og mangler en stol. Eller hvis du tager ud i verden og gerne vil have en stol med. 

Når Flux Chair er foldet sammen, fylder den nemlig kun ganske få cm i tykkelsen, og så har den håndtag, så den er lige til at snuppe med.
ANNONCE
Flux Chair
Kan samles af et barn
Flux Chair leveres ganske enkelt foldet fladt og pakket ind i plastik. Ingen overflødig emballage og ikke så mange dikkedarer - heller ikke en brugsanvisning til, hvordan man samler den.

I stedet har Flux Chair været så utroligt venlige at lægge en video op på nettet, hvor man kan kan se, skridt for skridt, hvordan vidunderet samles. Og når man ser videoen, kan man egentlig godt forstå den manglende brugsanvisning, for samlingen af Flux Chair er ikke sådan til hverken at skrive eller tegne sig ud af. Man er ganske enkelt nødt til at se det ske.

I videoen ser samlingen super let ud. Så let, at et barn næsten kan samle den. Men ... ak ... Det ser nemmere ud, end det er.

Jeg baksede med at bøje og holde og løfte og skubbe og hive. Men det var ikke til at få skidtet til at hænge sammen. Med to sæt hænder gik det meget. meget nemmere, og Flux Chair blev samlet - omend projektet efterlod lidt sved på panden.

Da stolen skulle samles for anden gang, gik det hele dog meget lettere, så man skal ikke fortvivle.

Stol on the go
Alt i alt er Flux Chair faktisk super praktisk i et lille hjem, hvor man en gang i mellem skal bruge en ekstra stol til gæsterne.

Den er dog også absolut pæn nok til altid at have stående, hvis man har pladsen. Og så kan man jo tage Flux Chair med sig i parken, på altanen, på stranden ... Ja where ever!

Den er cool og forbløffende stabil. Man er lidt forsigtig med at sætte sig i den første gang, kan jeg afsløre. Men der er ingen slinger i valsen.

Og så er idéen jo intet mindre end genial!
ANNONCE
Flux Chair
Farver og former
Flux Chair findes i en række lækre farver, hvoriblandt enhver vil kunne finde sin favorit (min var den røde). Den er derudover fremstillet af miljøvenligt genbrugt PP plast, som kan bruges både inde og ude. 

Synes du, den er for bar, som den er, så kan du også købe en lækker pude, en såkaldt Flux Cushion, som passer på stolen for mere komfort. Herudover kan man få et ret smart vægophæng, som man kan hænge de sammenfoldede stole op på.

Det hele er ret smart, pladsbesparende og yderst fleksibelt og moderne. Et virkeligt imponerende og gennemtænkt koncept! 


Flux Chair har en vejl. udsalgspris på 1199 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce