Aniston

Flokdyr - Et storbyeventyr

Chick lit for folk med hang til happy ending.

3 ud af 6 stjerner
Flokdyr - Et storbyeventyr
Selvom man er lidt af en enspænder og dyrker sit helt eget iværksætteri, så sætter man stadig pris på lidt selskab - af den uforpligtende slags.

Det gør Simone, Victoria, Jens og til dels Jonathan i hvert tilfælde. De udgør til sammen et kontorfællesskab i det indre København, hvor de passer hver deres lille forretning, der laver meget forskellige ting.

Jonathan er grafiker, Victoria er journalist, Jens er computerprogrammør og Simone har sin helt egen datingservice, selvom hun selv har svært ved at finde manden i sit liv.

Godt tilfredse - sådan da ...
De fire er meget forskellige, men de har det til fælles, at de knokler derudaf (også ganske ofte både lørdag og søndag), at de brænder for det, de laver, og er ganske godt tilfredse ... I hvert fald sådan nogenlunde.

Men deres liv vikler sig ind i hinanden, de får en ny "kollega" i kontorfællesskabet, og pludseligt er alt langt fra, som det var engang.

Upersonlige personligheder
Flokdyr er lidt en blandet fornøjelse. Tanken og idéen bag bogen er god, og man bliver suget ind i kontorfællesskabets hverdag og føler med og for personerne i og omkrign det.

Men der mangler ligesom noget. Personlighederne er ikke "hele", og man kan ikke helt forstå deres bevæggrunde undervejs. Man når dertil, hvor man tror, man kender dem. Men så gør de hver og en noget, der strider helt mod det, man forventer.

Det kan være, det er en del af idéen. Men det er utroværdigt.

Herudover er Flokdyr dog ganske glimrende underholdning, der byder på en happy ending, der er Hollywood værdig.


Flokdyr er skrevet af Dorte Holm og udgivet af Lindhardt og Ringhof.
ANNONCE
Del

Seneste nyt