Aniston

Flødeskumskjoler i pudderfarver

Læs om den kommende mode

Hvad siger designerne om den kommende mode?
Flødeskumskjoler i pudderfarver
Den bliver fyldig, løs og fuld af stof, og så passer den godt til lange støvler, stramme bukser og bluser. Det er den kommende mode jeg taler om, og den er ikke til at komme uden om.

Stilen består af voluminøse beige farvede kjoler og nederdele, og er at se på podiet hos Calvin Klein og Christian Dior. Korte som lange bukser og jakker kommer også til at have denne karakteristiske størrelse og flere designere taget ballonstilen til sig. Nina Ricci, Marc Jacobs, Gucci, Stella McCartney og Kenzo er nogle af de designere, der har vist en bred vifte af tøj i denne stil.

Noget andet der er kommet frem, og som jeg synes er ret smart og fedt er små tasker, som er anvendelige til mobiltelefoner, Ipods og selvfølgelig dit mest nødvendige dullegrej.

Både Chanel, Prada og Dolce & Gabbana har lavet en model, hvor remmen er en metalkæde. Hermés viser en af de små tasker i en klassisk stil hvor Fendi viser en mere spraglet og farverig model.

Store bløde tasker er også noget du kommer til at se til foråret. Her har Louis Vuitton lavet en rå model i brune nuancer og Chlóe har levet en model af gråt læder med lynlåse på langs.
ANNONCE
Del

Seneste nyt