Aniston

Flere bitre mandler

Danske gys af aller bedste skuffe.

5 ud af 6 stjerner
Flere bitre mandler
Det er koldt og mørkt uden for. Og det lægger op til et rigtigt godt gys!

Det får du i den helt nye udgivelse "Flere bitre Mandler", som nok skal sørge for, at du putter dig ekstra ned under dynen, mens du læser.

Danmarks bedste fortæller ...
"Flere bitre mandler" er ganske enkelt skrevet for at skræmme dig fra vid og sans.

Det er nemlig en samling fortællinger om mord, gys og gru, som er helt perfekte til en mørk efterårsaften. Og blandt forfatterne er nogle af landets bedste krimi-, gyser- og spændingsforfattere, heriblandt Leif Davidsen, Michael Katz Krefeld og Lotte og Søren Hammer.

Michael Katz Krefeld brillierer blandt andet med en super spændende historie, der er lige i hans ånd. Det samme gør Lotte og Søren Hammer, der er super gode til at sætte plottet for en virkelig spændende krimihistorie.

Men historierne i "Flere bitre mandler" er meget forskelligartede. Det, der dog binder dem sammen, er, at de handler om tiden omrking jul, og at de på hver deres måde er super spookey!!

Ikke for sarte sjæle
"Flere bitre mandler" er både sjov, spændende og ubehagelig læsning. Det er en god omgang blandede bolscher, som pirrer nysgerrigheden og den indre spænding omkring et rigtigt godt gys eller en velsammenskruet spændingsfortælling.

Og så er den jo oplagt (også qua prisen på bare 130 kr.) som eksempelvis gruopvækkende mandelgave, når vi når dertil.

Men læs den ikke, hvis du er alene hjemme og har sarte nerver. 


"Flere bitre mandler" er udgivet af Lindhardt & Ringhof den 31. oktober 2011.
ANNONCE
Del

Seneste nyt