Aniston

Fire tips til en ekstra god aften med vennerne

Artiklen er sponsoreret.

Hvad er bedre end en aften i selskab med gode venner? Hvad enten du skal være værtinde for en større fest, en mindre komsammen eller en hyggelige aften med jeres bedste venner, er der er en række gode tips, der kan gøre aftenen ekstra hyggelig.

Så hvorfor ikke tage dig tiden til at gøre lidt ud over det sædvanlige? Du behøver skam ikke at stå på hovedet i køkkenet to dage i forvejen eller købe vinhandlerens dyreste flaske for at gøre aftenen mindeværdig. Læs, hvor nemt det er, her.

Find på en lækker menu

Danskerne elsker at mødes over mad, for der er intet som en rigtig lækker middag. Hvis du skal være værtinde for en flok venner, så tag dig tiden til at finde på en både særlig og herlig menu. Måske endda med både forret, hovedret og dessert. 

Uanset om middagen skal stå på en saftig bøf, en lækker vegetarburger eller stegte grøntsager, er en gasgrill en ren fornøjelse at lave mad på året rundt. Den tager blot fem til ti minutter om at blive varm, og du kan indstille temperaturen, så den passer til lige præcis den mad, du skal kokkerere. Det er hurtigt, nemt og smart, og du kan praktisk talt lave alverdens mad på en gasgrill: klassiske grillpølser, en god bøf, stegte grøntsager, kartofler og brød. Kun fantasien sætter grænser! 

Giv aftenen et twist med et tema

Hvis I er flere, der skal mødes, hvorfor så ikke gøre det hele lidt sjovere med et tema? Du kan for eksempel sprede lidt uhygge med et Murder Mystery tema i vaskeægte 1920’er stil. Det er virkelig en sjov og anderledes måde at mødes på, som helt sikkert vil få trænet lattermusklerne. Hvis du vil gå all-in på tema, kan du endda få folk til at tage tøj på, der passer til temaet. 

Dæk et smukt bord

Der er noget særligt over at sætte sig ved et smukt dækket bord. Undervurdér ikke hvad en buket farverige blomster og et par levende lys kan gøre for stemningen. Hvis du har tiden, kan du også lege med at folde nogle yndige servietter - og bare rolig: mindre end en smuk foldet svane kan også gøre det.

Et flot dækket bord er prikken over i’et. Det kan næsten få maden til at smage bedre, når man spiser det ved et elegant dækket bord. Så lad kreativiteten få frie tøjler!

Dress up

Hvem siger, at vi kun skal dresse up, når vi skal ud at spise? Der er ingen grund til, at den fine kjole og de nye sko bare samler støv i skabet. Gør derfor lidt ekstra ud af dig selv med smukt tøj, måske en rød læbestift og lidt parfume. Dét gør aftenen med vennerne ekstra god.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce