Aniston

Fire fyre under lup

Fire fyre fortæller, hvad de synes om kvinder i bybilledet

Jeg vil i den kommende tid lave en række interviews med 4 mænd pr. gang, hvor jeg vil stille dem spørgsmål om forskellige emner, vi kvinder kunne tænke os at høre nogle spændende svar på. I det første interview har jeg spurgt 4 søde fyre, hvordan de ser på piger i byen. Hvis du har nogle forslag til andre emner/spørgsmål, du gerne vil have besvaret af nogle fyre så send mig en mail med dine forslag, og jeg vil straks gå igang
ANNONCE
Fire fyre under lup
Med hvilket formål går du i byen?

Martin: Primært går jeg i byen for at hygge mig med folk, både dem jeg kender, og dem jeg ikke kender.

Dennis: Det gør jeg for morskabens skyld, men det er så sjældent jeg er i byen efterhånden. Da det ikke siger mig så meget længere, og jeg har fundet en masse andet at bruge tiden på i stedet.

Bob:Jeg går ud for at have det sjovt med mine venner. Det kunne man vel også have derhjemme, men ind imellem skal der bare ske noget mere. Hvad "mere" så er, er lidt svært at sige, men et element af flirt hører helt sikkert med. Der skal da være nogle søde piger at smile til.

Henrik: Jeg tager primært i byen for at hænge ud sammen med vennerne og have en skæg tid. Men selvfølgelig gør jeg det også for at lære nye mennesker at kende. Man kan jo aldrig vide, om den eneste ene er i byen samme aften!!

Hvis du er i byen for at score, hvilken type henvender du dig så til og hvordan?

Martin: Det skal helst være folk som er åbne, og som jeg snakker godt med, samt at udseendet gerne må følge lidt med.

Dennis: Hmm... Dengang ville det nok være den kønneste pige jeg kunne se på dansegulvet, og henvendelserne kunne være vidt forskellige. Alt efter mit humør, og hvilket mod jeg havde.

Bob: Jeg går ikke i byen for at score. Jeg er vist lidt håbløs til at score, så det er den sikre vej til fiasko, hvis det skal være mit succeskriterium. Så jeg har ikke rigtigt en teknik, men ind imellem hænder det, at jeg møder en som gerne, vil det samme som mig, og kemien er i orden, og så sker det jo alligevel.....på en eller anden måde. Ville det i øvrigt ikke også være lidt kedeligt, hvis man havde et manuskript med sig, som man bare kørte igennem, for at få en pige med hjem?

Henrik: Jeg har ikke nogen egentlig type. Men hvis jeg skal prøve at karakterisere ting, jeg lægger mærke til, så er det bl.a. udstråling. Synes det er vigtigt, at man skal kunne kigge ind i vedkommendes øjne og føle med det samme, om der er en gnist eller ej. Ellers synes jeg, at generthed er charmerende. Med hensyn til udseende så lægger jeg nok mest mærke til langhårede brunetter, og hvis de er erotisk buttede, så er det kun en ekstra bonus!. Hvis der er en pige i byen, som fænger min interesse, prøver jeg, hvis jeg har smidt mine hæmninger, at byde på en drink og komme i snak med vedkommende. Men først har jeg for det meste undersøgt, at vedkommende ikke har en anden partner i forvejen.
ANNONCE
Fire fyre under lup
Jeg kender en som bliver sur, hvis en pige siger klart nej til at danse, og hvis hun vælger at danse med ham, bliver han sur, hvis hun ikke vil mere, hvordan ser i på sådan en situation?

Martin: Det er jo op til hvert in
Dennis: Det er forkert på hans side, idet det er som om han bare skal have en undskyldning for at være sur.

Bob: Han er en klovn. Længere er den ikke. Hvis det reelt er hans reaktion på et afslag, så er der sgu' noget galt med ham. Han skal da ikke bestemme, hvem pigerne skal danse/kysse med, og lige meget hvor lækker han selv måtte synes han er, så er pigernes smag jo forskellig, man kan ikke blive elsket af alle.

Henrik: Det synes jeg er latterligt. Manden må helt klart acceptere, hvorvidt pigen vil danse eller ej og hvis, så hvor længe.

Hvis du har det på samme måde, hvad skal pigen så gøre i sådan en situation?

Martin: Må så sige, at min mening afstår langt fra det spørgsmål tidligere, da jeg opfatter det som gensidig respekt *S*

Dennis: Hun kan næsten være nød til at vende ryggen til ham, og gå sin vej.

Bob: Det har jeg ikke....heldigvis.

Henrik: Det har jeg så ikke.

Kunne du finde på at tilbyde en pige en drink i byen?

Martin: Ja det kunne jeg sagtens, afhængig af situationen

Dennis: Ja hvis jeg finder det aktuelt på tidspunktet.

Bob: Ja...og nej. Jeg er nok for genert til at gå hen til en pige i baren, og spørge om jeg måtte købe hende en drink, men har vi først mødt hinanden, og kemien er god, så vil jeg da gerne give en drink. Men jeg må tilstå, jeg bliver lidt skuffet, hvis ikke hun giver en igen. Jeg gider ikke en pige, som tror jeg vil give hende alt muligt, bare fordi hun er en pige. Jeg synes heller ikke, det er fedt at være sammen med en pige, som jeg har købt drinks til hele aftenen. Er det så mig, hun er sammen med, eller gør hun det fordi, hun føler, hun bør? Men altså er situationen sådan. at vi har besluttet at drikke hinanden ned, nå ja, hvem der så lige giver den næste, det spiller ikke den store rolle, bare jeg ikke føler. hun nasser, det tænder jeg helt af på.

Henrik: Ja det kunne jeg helt sikkert. Jeg skal nok lige have et par øl eller 3 for at smide min generthed, men hvis jeg er tiltrukket af vedkommende, så ser jeg ingen problemer i det.
ANNONCE
Fire fyre under lup
Hvis hun selv bad om en, hvad ville du så gøre?

Martin: Sige nej da jeg ikke syntes at vi fyre, skal forulempes med krav om drinks fra pigerne i byen.

Det skal være af vores egen fri vilje.

Dennis: Give hende en drink men have bagtanken at hun bare "nasser".

Bob: Tjaa....det har jeg vel lidt besvaret ovenfor. Jeg vil nok være tilbøjelig til ikke at give hende den, for jeg synes ikke det er god stil at bede om en drink. Køb da dine egne drikkevarer, og hvis du ikke har råd, hvad laver du så i byen? Find en der er mere naiv end mig.

Henrik: Hvis jeg synes, hun virker sød, og ikke er for påtrængende, så har jeg intet imod at give hende en drink, hvis hun vel og mærke spørger pænt efter det. Men hvis tilfældet er at hun bliver ved og ved med at nasse, så ved man højst sandsynlig, hvad hun er ude efter: Ens penge og ikke en selv, og derfor skal man skære igennem med det samme og droppe kontakten med hende.

Hvad synes om piger der drikker lige så meget som fyre og bliver fjollede og overgearede?

Martin: Jeg syntes det er åndssvagt, da (de fleste) fyre er bedre til at kontrollere deres druk i byen, end pigerne som regel er.

Dennis: Det kan gå over gevind, men det skulle gælde for begge køn så.

Bob: Jeg elsker piger, der ikke er for meget piger, og drikker hun med på lige fod med mig, så har jeg respekt for det. Samtidig er hun garanteret skæg at være sammen med, så det synes jeg er helt i orden. Men der er grænser, for ligesom en fyr næppe er tiltrækkende med bræk på skjorten, et tåget blik i øjnene, og ben der ikke kan bære ham, så er pigen det jo heller ikke. Så alt med måde, eller også skal vi i givet fald være lige dumme at se på.

Henrik: Det er jo deres eget valg, hvor meget de vil drikke. Det er selvfølgeligt i orden at skeje ud engang imellem for begge parter. Men hvis jeg ser den samme pige stang stiv, hver gang jeg er i byen, vil jeg ikke have den store interesse i at lære hende at kende. Men det gælder også for mit eget køn. Men man skal da stadigvæk have lov til at give den gas. Bare så længe man ikke er en belastning, hver gang man er i byen. Men igen det er jo ens eget valg.

Og kunne du finde på at tage sådan en pige med hjem?

Martin: Nej tak, pigen må gerne være ved nogenlunde fornuft, før noget skal foretages.

Dennis: Nej, det er imod min samvittighed.

Bob: Ja, jeg ville ikke afvise en pige, bare fordi hun har drukket...uha da, nej. MEN...igen skal vi være på same niveau, jeg skal jo finde hende tiltrækkende, sjov og underholdende. Hun skal jo ikke være bevidstløs, er hun det, kan hun sgu' få ham der bliver sur over afslag, så kan de hygge sig sammen.

Henrik: Så skulle jeg være døddrukken. Sådan en pige ville jeg ikke føle mig tiltrukket af overhovedet, så medmindre jeg drak mig så fuld, at jeg var halvvejs blind, så nej.
ANNONCE
Fire fyre under lup
Er det okay, at piger ofte kommer billigere ind på diskotekerne end fyre?

Martin: Man syntes vel altid, at det er lidt snyd, at de skal komme billigt ind, fordi de lige har større lygter end manden.

Dennis: Det mener jeg, idet det er nok en grund til. at mange fyre tager i byen.

Bob: Nej!!! I tjener lige så meget som alle andre, og jeg føler mig krænket som mand, fordi jeg skal betale mere, udelukkende fordi jeg er født med en penis. Jeg synes det er skævt, og et eller andet sted burde de selvbevidste piger komme lidt på barrikaderne, og kræve deres ret til at betale, for det er da med til at gøre jer mindreværdige, at I får den særbehandling.

Henrik: Ja jeg synes egentlig, det er fair nok. Man ved jo ,at hvis der er mange piger inde på et diskotek så kommer alle mændene lige i hælene. Så selvom mange måske synes, at det er et lidt mærkeligt tiltag fra diskotekernes side, så gør man det jo for at skabe en god fest og stemning så helt fint med mig.

Har du ellers nogle kommentarer til piger i byen?

Martin: Piger... prøv at gå i byen uden formål, vær jer selv, og lær nye mennesker at kende, uden at lade det stige jer til hovedet...på den måde kommer man længst.

Dennis: Ikke andet end; "Forsæt med at gå i byen".

Bob: Ja...kom endelig hen og scor mig

Nej, jeg ved ikke, om jeg har nogle kommentarer som sådan. Opfør jer ordentligt, hav lidt respekt for jer selv (underforstået: hvis i får en drink, så giv den næste).....og gå så ud og giv den gas, det er vel derfor, I er taget i byen?

Henrik: Vær glad og smilende når du går i byen, og du skal ikke være bange for at gå over til en mand, p.g.a. din generthed. Det kan jo være, at han også har set interesse i dig, men bare er for genert.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce