Aniston

Fire flotte cykelhjelme til kvinder

Fire flotte cykelhjelme til kvinder
ANNONCE

Leder du efter en ny cykelhjelm? Så har du med garanti allerede observeret, at markedet byder på et væld af forskellige modeller, og derfor kan det godt være svært at vælge lige netop dén model, du leder efter. 

Her finder du fire gode eksempler på rigtig flotte cykelhjelme til kvinder - og der skal med garanti også nok være én af de nedenstående modeller, der tiltaler dig. De udvalgte eksempler er naturligvis både moderne og rigtig flotte, men vigtigst af alt er, at du også kan være sikker på, at de er sikre og kvalitetsrigtige.

Nutcase Blackish Gen3
Nutcase Blackish Generation 3 er - uden tvivl - én af de mest populære cykelhjelme til kvinder på det danske marked lige i øjeblikket. Ligesom de øvrige hjelme fra Nutcase, har denne model naturligvis også en rigtig pæn form, og den matte sorte farve gør, at den appellerer til stort set enhver kvinde. Hjelmen er selvfølgelig også CE-mærket, og den er ligeledes godkendt efter EN–1078 certificeringen. Den kan købes i hele tre forskellige størrelser; Small (52–56 cm), Medium (56–60 cm) og Large (60–64 cm), og den er udstyret med en skruespænde i nakken, så de kan tilpasses.

Marsala Red Urban-I V.2 - Abus
Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Abus er ét af de mest kendte brands inden for cykelhjelme verden over. Derfor er det naturligvis også oplagt, at de skal have en hjelm repræsenteret på denne liste. Mere specifikt er der tale om deres Marsala Red Urban-I V.2, der er en nydesignet udgave af deres forhenværende Urban-I-hjelm. Den er meget solid og absorberende over for slag, men ikke nok med det, så kommer den også med behagelige stropper, en hagespænde med magnetlås og en smart LED-baglygte, så du kan ses i mørket.

Velvet Black Lane-U - Abus
Den næste hjelm på listen er faktisk også en cykelhjelm, der er både designet og fremstillet af Abus, der - som nævnt - er ét af de mest kendte mærker verden over. Her er der derimod tale om deres helt sorte og klassiske Velvet Black Lane-U cykelhjelm, der ikke blot kan bryste sig af et rigtig flot og stilrent design, men som samtidig også en særdeles behagelig pasform, såvel som nogle stærke og bløde stropper. Hjelmen har intet mindre end 18 luftkanaler med indbygget fluenet, almindelig hagespænding og selvfølgelig også skruejustering i nakken.

Nutcase Cream Gen3
Ligesom den første model på denne liste, så er der også her tale om en lækker cykelhjelm fra Nutcase. Mere specifikt, så er der tale om en Nutcase Cream Gen3, som er rigtig flot, og som dertil også er meget enkelt udført, så derfor er det - uden tvivl - en hjelm, der appellerer til langt de fleste kvinder og i særdeleshed dig, der elsker det simple og stilrene. Nutcase er et rigtig populært brand for tiden, som er kendt for deres høje kvalitet og deres flotte designs. Hjelmen kan selvfølgelig også bryste sig af et CE-mærke såvel som en godkendelse efter EN–1078 certificeringen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt