Aniston

Fire af de mest populære oplevelsesgaver til kvinder

Går du og leder efter den helt perfekte værtindegave, fødselsdagsgave, afskedsgave eller lignende, så er en oplevelsesgave uden tvivl et af det mest veloplagte valg. Med en oplevelsesgave vil du have mulighed for at berige en af dine veninder med et spændende og lækkert afbræk fra hverdagen, som hun med garanti vil sætte pris på, hvad end I har kendt hinanden i to eller ti år. Mangler du inspiration til, netop hvad du kunne finde på at give som oplevelsesgave, så får du her samlet de fire mest populære oplevelsesgaver til kvinder.

ANNONCE

1. Sweet Food Tour i København
I samarbejde med Foods of Copenhagen har du mulighed for, at give en, du holder af, en helt fantastisk madoplevelse. Her vil oplevelsen bestå af et hav af søde sage, godt selskab og gode drikkevarer, når gavemodtageren begiver sig ud på en omfattende Food Tour i indre København. Denne søde madoplevelse varer i 3 timer, hvor man bl.a. vil blive beriget med små historier omkring indre København, gode fif og “skjulte” steder, som absolut er et besøg værd, når man befinder sig i hovedstaden. Rent praktisk er der i oplevelsesgaven inkluderet følgende: Kage, chokolade, flødeboller, grød, karamel, nitrogen is, lakrids, æblevin, vand, cykeltaxi og efterfølgende en gave ved turens ende. Så hvis du kender en med stor appetit for søde sager, eller selv finder dette tiltalende, så er netop denne oplevelsesgave en sikker vinder.

ANNONCE

2. Spa og Brunch hos Arndal
Hvis wellness er noget, man mener, burde stå på skemaet, så er oplevelsesgaven Spa og Brunch hos Arndal et fortræffeligt valg. Her vil du have mulighed for at at bringe lidt luksus ind i din eller en du holder afs weekend, idet man vil modtage spabehandling hos Arndal samt en lækker brunch på restaurant SULT. Her vil spabehandlingen bestå af 25 min. massage i parrum, adgang til spaområdet, hvor du vil finde sauna, dampbad og saltvandsbobblebad, hvorefter din dag vil blive rundet af med en primær økologisk brunch på restaurant SULT, hvor Arndal har sørget for reservering af bord. Det er også muligt at vælge brunch, før man modtager spabehandling, dog skal man lige huske at informere om, i hvilken rækkefølge man ønsker at ens dag skal forløbe.

ANNONCE

3. Dinner in the Dark
Dinner in the Dark er blevet et yderst populært koncept, hvor du vil lære at spise og smage maden på en anderledes og unik måde. Dinner in the Dark er et koncept, hvor du vil få serveret en 3-retters menu, i fuldkommen mørke. Dine sanser vil således skærpes markant, hvilket er, hvad der gør netop denne oplevelse til noget ud over det sædvanlige. Ligesom omgivelserne vil den 3-retters menu også forblive hemmelige, hvor der vil være inkluderet øl, vin eller et alkoholfrit alternativ. Til sidst vil der også blive serveret the og kaffe, og i så fald at man har nogle specifikke præference i forhold til maden, så vil man have mulighed for at informere restauranten om det ved booking. Så kunne du tænke dig at give eller prøve en anderledes oplevelse, så er Dinner in the Dark et oplagt valg.

Set hos DuGlemmerDetAldrig.dk

ANNONCE

4. Vinsmagning kun for kvinder
Vin er for de fleste en vinder, hvad angår drikkevarer til maden. Dog er det oftest mændene, der løber afsted med æren for at have valgt middagens vin, men med denne eksklusive vinsmagning kun for kvinder, udviklet i samarbejde med Laudrup Vin og Gastronomi, vil kvinderne nu have mulighed for at smage sig igennem et hav af vine. Her vil der blive serveret ca. syv lækre vine, appetizers, to retter, dessert, samt blive uddelt en masse brugbar viden af vinkonsulenten Henrik Schmidt Hansen. Så ønsker du at give vin på en ny og spændende måde, så vælg oplevelsesgaven vinsmagning for kvinder.

ANNONCE
Fire af de mest populære oplevelsesgaver til kvinder
Del

Seneste nyt

Annonce