Aniston

Fine sommerlakker

Find din favorit blandt sommerens fineste neglelakker!

Sommeren er stadig over os og hvis du endnu ikke har fundet din yndlingsfarve til tå- og fingernegle er det bare om at komme i gang!
Fine sommerlakker
Det kan være en jungle at finde rundt i alskens mærker og farver, men fortvivl ikke - det er nemmere, end du tror at finde en lak, der passer lige netop dig!

En god tommelfingerregel er, at du skal vælge kolde farver (blå, lilla, mørk grøn), hvis du er lys i huden, og dine blodårer er "blålige", hvorimod varmere farver (gul, rød, orange, brun) går bedst til mørkere hud, og dine blodårer synes "grønlige".

Lige meget hvad, findes der uanede muligheder og kombinationer til begge typer!

Mine favoritter denne sommer er farver med knald på!

Stærk pink, brændt orange og postkasserød. Ja ja, nok er jeg "type 1", men derfor kan man sagtens lege med farverne og skabe et anderledes udtryk. Personligt synes jeg, at farven rød ser flot ud på alle, så længe man matcher farverne med den øvrige makeup og påklædning.

Chanels guldneglelak "Beige d'or" er super elegant og gør sig godt til alle sensommerfesterne, hvad enten det er høstfest eller housewarming! Guld og brunlige nuancer er i øvrigt højt på farveskalaen dette efterår, så investér gerne i en lak eller to, som kan holde sæsonerne ud.
ANNONCE
Fine sommerlakker
God sommer til jer alle :-)

Cille
beautyblock.wordpress.com
Del

Seneste nyt