Aniston

Find ham i byen

Single-søger

Find din kæreste, dine venner og veninder, eller spot en single indenfor en radius af 500 meter. En hel ny messenger-agtig teknologi, som man tager med sig i byen. Man kan se sine venner og venners venner.
Find ham i byen
Det hedder Datepilot, og de to gutter, der har udviklet idéen, søger folk, der kan teste det. Det er egentlig ret smart. Man opretter en bruger, inviterer sine venner og tager sin telefon med i byen.

Sådan fungerer det
Her kan man, når man opdaterer sin position, finde frem til, hvilke af sine venner, der er i nærheden, og hvilke af deres venner, der også er i nærheden.

Det er alle mennesker til og med tredje led i vennekredsen, man kan se. Og så kan man se, hvem der har markeret sig som single.

Man undgår altså at spilde en masse tid på én, der viser sig at være optaget; eller man kan se, om ens venner er i nærheden.

Det er af sikkerhedsmæssige hensyn kun profilen, der kommer frem. Ikke e-mail og telefonnummer.

Vær gratis med i testen
Test-perioden er startet, men man kan stadig være med. Send SMS "datepilot go" til 1231 (koster normal sms-takst), og så er du i gang.

Test-versionen virker kun på mobiler med 176 pixels brede skærme, og selvfølgelig kun hvis den er sat op til Internet. Men planen er, at der i løbet af sommeren også kommer en version til mobiler med mindre skærme.

Opret din profil her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt