Aniston

Find dit snit

Hvad skal du se efter når du køber en kjole...

Det er igen blevet IN, at pigerne har rigtige kjoler på, når de skal til fest. Det er flot og det er feminint, men for at det skal se godt ud, skal man vælge en kjole hvis snit, passer til ens krop.

Inspiration til, hvad du skal se efter når du køber kjole
Find dit snit
Timeglas: Din barm og dine hofter er meget tæt i mål, men din taljer er markant mindre end hofterne. Ofte ses dette som den ideelle figur.

SE EFTER skødtaljelinier eller faldende taljelinier, da disse vil fremhæve figuren. Se efter simple klassiske linier som f.eks. prinsessekjoler. Stropløse kjoler eller kjoler med lave halslinier er gode.

UNDGÅ kraftige kjoleliv og detaljerede skørter, da disse vil få dig til at se kraftigere ud. Undgå ligeledes høje hals/kravelinier og markante detaljer, som vil skjule dine fortrin.


ANNONCE
Find dit snit
Firkant: Din krop er lang og lige. Skuldrene og hofterne er meget ens i størrelse og taljer er ikke synderligt synlig.

SE EFTER store taljer, da disse vil skjule figuren og flytte fokus til kjolelivet og syningerne. Store og brede skuldre og ærmer med mange detaljer vil gøre skuldrene bredere. Fuldt skørt med vandret syning eller detaljer er bedst. Find gerne stof, som holder formen godt som eksempelvis silke eller taft. Udsmykkede halslinier/kraver vil få skuldrene til at virke bredere.

UNDGÅ smalle former med lodret stil som eksempelvis hele kjoler. Find gerne mange detaljer på enten over- eller underdelen, men ikke på dem begge.


ANNONCE
Find dit snit
Omvendt trekant/triangel: Dine skuldre er bredere end dine hofter eller nedre del af kroppen. Dineskuldre er brede og din barm er stor, mens dine ben er slanke/smalle.

SE EFTER simple kjoleliv hvor betoningerne er så få som muligt og med åbne halsliner/kraver, der ikke er for vidde eller lave. Simple ærmer med små syninger som følger den naturlige skulderlinie er perfekte. Fuldt skørt eller hele kjoler med fuldt slæb vil give indtryk af, at du har flere kurver og former i underkroppen. Se også efter kjoler med sløjfer, perler og andet pynt.

UNDGÅ lave kravelinier mange perler og store ærmer med mange detalje og lige skørter uden omslag eller peplums.


ANNONCE
Find dit snit
Trekanten/trianglen: Også kendt som pæreform. Du er smal over taljen og bred forneden. Dit brystmål er ikke stort, og dine hofter er markante.

Se efter kjoler, der har afpasset kjoleliv med fuld skørt som vil understrege taljen mens den nedtoner hofterne. Kjoleliv, der er vævet eller betonet med blonder og perler, vil skabe illusionen om en mere fyldig overkrop. Se efter kjoler uden blonder på skørtet og med få syninger. Cirkelskørt er ideelt hvis du skal til gallefest. Lange ærmer vil få skuldrene til at virke bredere. Kravekanter med udsmykning eller folder vil også gøre overkroppen bredere.

UNDGÅkjoler med høje kraver, der vil få skulderne til at virke smallere. Undgå skyggevirkninger med flere lag eller havfruehaler på skørtet. Skørter, der har ekstra fylde omkring hofterne, markerede syninger og folder på ryggen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE