Aniston

Find den rigtige solbrille

Få her en guide til at vælge netop de solbriller, der passer bedst til dig

Sommeren nærmer sig og hermed også en masse solskinstimer, så hvorfor ikke skaffe sig et par lækre solbrille.
Find den rigtige solbrille
Det er sådan med så meget andet tilbehør, som det er med solbriller. Du køber et par, og så efter et stykke tid så klæder de dig ikke så godt som i butikken. Ellers er de moden fra sidste sæson, og er simpelthen for utrendy nu.

Moden ændrer sig hele tiden, men det gør dit ansigt ikke. Så hvorfor ikke finde dig et par lækre kvalitetssolbriller en gang for alle. Hvilke solbriller, der klæder dig bedst afhænger meget af din ansigtsform, og derfor præsenterer Aniston.dk her en guide der kan hjælpe dig lidt på vej. 

Firkantet ansigt
Dit ansigt, er næsten lige så bredt som det er langt, og kan godt se lidt kompakt ud. Din kæbe og pande er markeret, og du har mindre afstand mellem tindigerne og kinderne end de andre ansigtsformer har.

Den solbrille der passer bedst til dig er en oval model, da det er en stelform der blødgør det kantede og din fremtrædende kæbeform. Du rådes til at vælge solbriller uden indfatning, og stellet skal have tyngden oppe og skråner ind mod hagen. Du skal undgå meget runde og kantede briller.

Ovalt ansigt

Her er dit ansigt langt og smalt, og din kæbe og pande er næsten lige brede. Dit hoved er som helhed harmonisk og har facon som et æg.

Stellet skal have en størrelse som er harmonisk med dit ansigt. Den ideelle solbrille vil være en rund eller firkantet brille med store glas. Når den med sin størrelse dækker en stor del af dit ansigt, får den dit ansigt til at se kortere ud.

Rundt ansigt
Dit ansigt er rundt, og derfor kortere og bredere end et ovalt ansigt. Du har kun lidt afstand fra din hage til din underlæbe.

Den solbrille der vil passe bedst til dig er mindst lige så bred som den bredeste del af dit ansigt, og må endda gerne være bredere. Det er bedst hvis stængerne sidder fast øverst på stellet.

Hjerteformet ansigt
Her er dit ansigt bredest over panden og blivere smallere nedefter, hvor det ender i en smal og spids hage. Du skal vælge en stelform der skaber et bredt kæbeparti, og derfor et stel med bløde former og med nedadgånede linjer. Stængerne skal være lavt placeret, og stellet må ikke være for stort. 

Når det så er sagt, får du altid mest ud af at forhøre dig hos en optiker, eller hvor du nu køber din solbrille. De hjælper dagligt folk med at finde briller, så de skulle gerne vide hvilke der er pænest til dig.
ANNONCE
Del

Seneste nyt