Aniston

Find de plissegardiner der passer bedst til dine behov

Der er mange forskellige gardiner på markedet. Ikke alene er der mange forskelle materialer og lignende, men der er også mange forskellige modeller man kan vælge imellem når man skal vælge gardiner. De mange forskellige gardiner tjener ikke alene et stilmæssigt og indretning orienteret formål, men de har også en praktisk funktion, alt efter hvilke gartner man vælger.

Gardiner kan bruges til mange ting. Nogle gardiner kan bruges til mørklægning, mens andre bare skærmer for vejen, så folk ikke kan se ind, men lyset stadig trænger igennem gardinerne. Derudover kan gardiner også bruges som et energibesparende element, så man mister mindre varme og derved kan skrue et hak eller to ned for radiatoren. én af disse typer gartner, som tjener flere forskellige formål er plissegardiner. Du kan i denne korte artikel læse lidt mere om hvad plissegardiner er, og hvad de tjener af formål. 

Hvad er plissegardiner?

Plissegardiner kan umiddelbart godt minde og persienner første gang man ser dem. Det er riflede gardiner af stof, som man kan trække ned over sine vinduer. Når man trækker dem op folder de sig sammen, så de ligger i en tynd bjælke over vinduet, når de ikke er rullet ned. plissegardiner kan også være en aluminiumsskinne, der er beklædt med forskellige typer stof, alt efter hvilken model man vælger at have sine plissegardiner i. 

Denne type gardin er ikke alene praktisk, men er også nærmest usynlig, hvis man gerne vil have en type gardiners om ikke kan ses. Når de ikke er i brug vil de ligge i en smal skinne over vinduet på omkring 4-5 centimer i tykkelse. Alt efter hvad gardinerne skal bruges til kan du vælge en model som er særligt egnet til mørklægning, eller som blot skærmer forbipasserende for at kigge ind i dit hjem, så du får lidt mere privatliv. 

Plissegardiner som energisparemiddel 

plissegardiner tjener faktisk også en andet formål, som kan skære lidt ned på din varmeregning. Man kan nemlig også vælge et plissegardin, som isolerer dit hjem fra dine vinduer, og du på den måde kan holde varmen bedre i dit hjem. I langt de fleste hjem er vinduerne det sted man mister mest varme. Dette kan et gardin som en plissegardin i nogen grad forhindre, så man på den måde ikke behøver at skrue lige så højt op for radiatoren for at få samme effekt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce