Aniston

Find de bedste herrebukser til manden i dit liv

Aaah. Herrebukser. Det er et emne, mange finder kedsommeligt. Og det er faktisk ærgerligt. Jeans, trousers, chinos, joggingbukser. Det føles som om, der er meget få valg, når det kommer til benklæder til mænd. Men det er faktisk lige modsat - der kan ofte være for meget at vælge i mellem.

Du er måske blevet træt af at se på din kæreste eller ægtefælles gamle, slidte cowboybukser? Så kan det være, det er blevet tid til en lille opgradering. I denne miniguide finder du ud af, hvad de forskellige slags herrebukser i flere størrelser kan og ikke kan.

Chinos - den perfekte mellemting mellem habitbukser, jeans og joggingbukser

Et par gode chino bukser er essentielle i en mands garderobe, når det kommer til både de afslappede eller lidt mere dressy herrebukser. Chino bukser minder i snit og pasform om et par strammere habitbukser (et bælte skal helst ikke være nødvendigt), hvor materialet i stedet er lidt mere komfortabelt og åndbart.

Chinos kommer i et hav af forskellige farver og materialer, hvilket også kan betyde, at det er svært at vælge bare ét par herrebukser. En god idé er at overveje, hvilken farve din mand oftest bruger, så han får mest ud af hans chinos. 

Chinos passer godt til t-shirts, skjorter, blazere, veste, sweatere og så videre. Få din mand til at prøve det - han vil sent fortryde. 

De klassiske jeans

Et par jeans er også en vigtig bestanddel i ethvert klædeskab for mænd. Herrebukser såsom jeans kan være svære at navigere i for din mand, fordi der er så meget at vælge i mellem.

Hvis du skal hjælpe en mand i dit liv med at finde et par gode jeans, kan det være en god start at kigge på, hvad han allerede har af herrebukser. Hvis han kun ejer cowboyjeans i en mørkeblå vask, er det måske en god idé at holde sig til den farve.

Dem ved I, han får brugt. Når det kommer til snit, pasform og længde, er det straks mere vanskeligt. Her vil vi anbefale, at du tager manden med ind til en herretøjsbutik, så I sammen med en ekspedient kan finde det, der passer bedst til den individuelle mand. 

Habitbukser

Ligesom ved et par jeans kan det være en fabelagtig idé at gå ind i en butik, få hjælp til at finde nogle habitbukser, så I kan finde det par herrebukser, der passer bedst.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce